MasterChef 8: Τον στρίμωξε για τα καλά - Οι επικές ατάκες του Κουτσόπουλου που έκαναν τον Χρήστο να "κοκκινίσει" (13/3)

Ο ξεκαρδιστικός διάλογος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Τον στρίμωξε για τα καλά - Οι επικές ατάκες του Κουτσόπουλου που έκαναν τον Χρήστο να

Με μία ακόμη απαιτητική δοκιμασία ήρθαν απόψε αντιμέτωποι οι παίκτες της μπορντο και της γκρι μπριγάδας, όπως παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Master Chef 8. Μάλιστα βρέθηκαν εκτός πλατό, σε ξενοδοχείο στα νότια.

Ο επικός διάλογος ανάμεσα σε Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Χρήστο

Κατά την διάρκεια της προετοιάσιας των πιάτων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκανε μία βόλτα στους πάγκους, καθώς όπως φάνηκε είχε όρεξη για λίγα πειράγματα στους παίκτες. Αυτή τη φορά ο κλήρος έπεσε στον Χρήστο ο οποίος είχε αναφέρει ότι έχει ξαναβρεθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Δείτε επίσης: MasterChef highlights 12/3: Ανησυχία με την υγεία παίκτριας - Ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ ακόμα ένας κινδυνεύει να φύγει οριστικά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε να κάνει στον Χρήστο ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο και την σύζυγο του παίκτη φέρνοντας τον σε άβολη θέση, με τον ίδιο να κοκκινίζει. Οι ατάκες τόσο του κριτή όσο και του διαγωνιζόμενου ήταν επικές με αποτέλεσμα να εξελιχθεί ένας ξεκαρδιστικός διάλογος.

Ποιος όμως είναι ο Χρήστος;

Χρήστος Μοίρας (36 ετών)

Χρήστος Μοίρας
Με καταγωγή από το Μεσολόγγι, ο 36χρονος Χρήστος ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στη Γερμανία. Αν και κομμωτής στο επάγγελμα, απολαμβάνει να μαγειρεύει ερασιτεχνικά για την οικογένεια και τους φίλους του. Ο ίδιος δεν φοβάται να ρισκάρει, ακόμα και αν χάσει και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Κάπως έτσι, πήρε και την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef 2024 και να κάνει στροφή στην επαγγελματική του καριέρα, με σκοπό να καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, που τόσο νοσταλγεί. Έχοντας ως εφόδια την εργατικότητα, την επιμονή και την αφοσίωση, στοχεύει να «ψαλιδίσει» τον ανταγωνισμό και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο διαγωνισμό!