MasterChef highlights 12/3: Ανησυχία με την υγεία παίκτριας - Ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ ακόμα ένας κινδυνεύει να φύγει οριστικά

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 12/3: Ανησυχία με την υγεία παίκτριας - Ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ ακόμα ένας κινδυνεύει να φύγει οριστικά

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/3 μέσα από την συχνότητα του STAR. Ένας παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ένας άλλος αποχώρησε από την δοκιμασία.

Αναλυτικά τα 12/3 highlights του MasterChef

Αποχώρησε από το πλατό πριν ξεκινήσει η δοκιμασία

Μια αναπάντεχη αποχώρηση από το πλατό, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 12/3 στο ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει το τεστ δημιουργικότητας μια παίκτρια σήκωσε το χέρι της προκειμένου να μην συμμετάσχει.

Ο λόγος για την Χριστίνα, η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Έτσι λοιπόν ζήτησε από τους κριτές να αποχωρήσει από το πλατό για να μπορέσει να αναρρώσει. Οι κριτές της ευχήθηκαν περισταστικά και έτσι η Βιβή που ήταν το ζευγάρι της ανέβηκε στον εξώστη μαζί με τον Λευτέρη ο οποίος ήταν ο νικητής της χθεσινής δοκιμασίας.

Δείτε επίησης: MasterChef highlights 11/3: Ο νέος αιφνίδιος κανόνας, τα κλάματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός στο πλατό - Φώναζε και χτυπούσε τα χέρια του στους πάγκους

Γεμάτη ένταση ήταν δοκιμασία. O Ανχέλ, ο οποίος είναι ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, φαίνεται ότι έχει πάρει τον ρόλο του αρκετά στα σοβαρά και προσπάθησε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Πάνω λοιπόν στο άγχος και την ένταση ο Ανχέλ ξεκίνησε να φωνάζει στους συμπαίκτες του και μάλιστα να χτυπάει τα χέρια του με δύναμη στους πάγκους. Ωστόσο, εκείνοι από την πλευρά τους αντέδρασαν αφού δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν.

Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους fans του ριάλιτι μαγερικής, με τα σχόλα στο Twitter να είναι απολαυστικά.

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από μία απαιτητική δοκιμασία, το καλύτερο πιάτο το είχε ο Ανχελ ο οποίος κέρδισε και τα 1000 ευρώ. Ο παίκτης μάλιστα αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά.

Στην συνέχεια οι παίκτες Μπορντό Μπριγάδας, μετά απο μία σύντομη ψυφοφορία υπέδειξαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο με πέντε αρνητικές ψήφους.