Παντρεύτηκε η Χάλι Μπέρι την Πρωτοχρονιά; - Οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις φήμες

Η μεγάλη...φάρσα

Λίγο μετά τον λαμπερό και πλούσιο γάμο της Πάρις Χίλτον, το Χόλιγουντ γιόρτασε μια ακόμα γαμήλια τελετή, αυτή τη φορά μαζί με τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό Χάλι Μπέρι που πέρασε μια πολύ διαφορετική πρωτοχρονιά! Η πασίγνωστη σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε πως αποφάσισε να επισημοποιήσει την σχέση της με τον επι ενάμιση χρόνο σύντροφό της, Βαν Χαντ και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πρώτη μέρα του χρόνου.

Expand player

Η μεγάλη φάρσα της Χάλι Μπέρι με πρωταγωνιστή τον Βαν Χαντ

Η είδηση έγινε γνωστή όταν η ίδια η Χάλι Μπέρι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη κι ο εκλεκτός της καρδιάς της αποφάσισαν να παντρευτούν μόνοι τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα ιδιωτικό μυστήριο.

Η χολιγουντιανή σταρ ανέβασε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της, με την πρώτη να απεικονίζει το νεόνυμφο ζευγάρι μπροστά σε ένα παραδεισένιο τοπίο όπου ανταλλάσσουν ένα φιλί και τη δεύτερη μια selfie του ζεύγους που κοιτούν χαμογελαστοί τη κάμερα του κινητού και υποδέχονται το νέο έτος.

Λίγο αργότερα, η Χάλι Μπέρι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους ότι επρόκειτο για μια πλάκα μεταξύ του ζευγαριού αλλά ευχαρίστησε παρ'όλα αυτά για τις ευχές του κοινού.

Η αποκάλυψη της σχέσης από την ηθοποιό

Τον Ιούλιο του 2020 η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι και πάλι ερωτευμένη με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που απεικόνιζε τα πόδια της ηθοποιού μπλεγμένα με κάποιου άντρα, πυροδοτώντας τις φήμες για το ποιος μπορεί να είναι ο μυστηριώδης άντρας που της έκλεψε την καρδιά.

Δύο μήνες μετά από αυτή την ανάρτηση και ενώ οι υποθέσεις φούντωναν, η Χάλι Μπέρι αποφάσισε να κάνει μόνη της την αποκάλυψη για τον άντρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη με μια πολύ έξυπνη ανάρτηση. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια να φορά ένα μπλουζάκι με το όνομα του τραγουδιστή και έγραψε: «τώρα ξέρετε... ♥️????????», παραπέμποντας με το emoji του ποδιού που πρόσθεσε στην λεζάντα της φωτογραφίας στην προηγούμενη μυστηριώδη φωτογραφία που για καιρό ήταν αντικείμενο συζητήσεων.

Ο 50χρονος Βαν Χαντ, θεωρείται ένας από τους καλύτερους R&B καλλιτέχνες, ενώ έχει στην κατοχή του και ένα βραβείο Grammy.

Υπενθυμίζουμε ότι η Χάλι Μπέρι έχει δύο παιδιά από προηγούμενους δεσμούς της, τη 13χρονη Νάλα, την οποία απέκτησε με τον Γκάμπριελ Όμπρι, και τον 7χρονο Μασέο, από τον γάμο της με τον Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα 10 παραμυθένια γαμήλια φορέματα όλων των εποχών

Paris Hilton: Αρραβωνιάστηκε με τον Carter Reum σε ένα πανέμορφο εξωτικό μέρος