Paris Hilton: Αρραβωνιάστηκε με τον Carter Reum σε ένα πανέμορφο εξωτικό μέρος

«Όταν βρίσκεις την αδερφή ψυχή σου, απλά το ξέρεις, το νιώθεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Paris Hilton: Αρραβωνιάστηκε με τον Carter Reum σε ένα πανέμορφο εξωτικό μέρος

Η Paris Hilton αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, Carter Reum με την πρόταση γάμου να διαδραματίζεται σε ένα πανέμορφο εξωτικό μέρος.

Η Χρυσή Κληρονόμος και επιχειρηματίας πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως κάνει προσπάθειες με τον σύντροφο της να αποκτήσουν ένα μωράκι με την ίδια να προχωρά σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Πριν μερικές μέρες, η Paris Hilton μοιράστηκε με τους στους εκατομμύρια followers της στο Instagram πως ο αγαπημένος της έκανε πρόταση γάμου με την ίδια φυσικά να δέχεται.

Η Paris μαζί με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε, προχώρησε και σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση:

“Όταν βρίσκεις την αδερφή ψυχή σου, απλά το ξέρεις, το νιώθεις. Ο αγαπημένος μου και εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο μας ραντεβού και με αφορμή τα γενέθλιά μου, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε να πάμε για δείπνο δίπλα στην παραλία, ο Carter μας οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και γονάτισε. Είπα το “ναι”, ναι για πάντα! Δεν υπάρχει άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του”.

αρραβωνιάστηκε η Paris Hilton

Paris Hilton αρραβώνας

Πράγματα που δεν ήξερες για την Paris Hilton

Η Πάρις Χίλτον (Paris Whitney Hilton, 17 Φεβρουαρίου 1981) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Ωστόσο φημίζεται για τις κοσμικές εμφανίσεις και για την μεγάλη περιουσία που έχει στην κατοχή της.

Paris Hilton βιογραφικό

Είναι κόρη του Ρίτσαρντ Χίλτον και δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον,ιδρυτή των ξενοδοχείων Χίλτον. Γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε εκεί καθώς και στο Μπέβερλι Χιλς ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στην εφηβική ηλικία της. Στην πορεία της ζωής της απέκτησε διεθνώς μεγάλη φήμη όπου έτσι κατέληξε να γίνει διάσημη. Έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ζωή της γενικά καθώς και για τις σχέσεις της.

Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες όπως Η κούκλα και η πανούκλα (2008) και σε αυτήν της Σοφίας Κόπολα, Οι Ύποπτοι Φορούσαν Γόβες (2013).