Έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση η Paris Hilton

Θέλει να κάνει δίδυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση η Paris Hilton

Η Paris Hilton φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Carter Reum, και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο, έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και θέλει να αποκτήσει δίδυμα.

H γνωστή celebrity βιώνει πολύ όμορφες στιγμές στη ζωή της και δείχνει να είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα η Paris Hilton ανέφερε:

«Συζητούσαμε για τον σχεδιασμό του γάμου μας όλη την ώρα και το ότι θέλουμε παιδί και ποιο όνομα θα του δώσουμε. Τώρα όμως είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράμε στο επόμενο βήμα και θα έχουμε επιτέλους μια πραγματική ζωή.

εξωσωματική Paris Hilton

Πιστεύω ότι το να κάνεις οικογένεια και παιδιά είναι το πραγματικό νόημα της ζωής. Μέχρι στιγμής δεν είχα νιώσει αυτό το συναίσθημα γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος άξιζε την αγάπη μου. Τελικά τον βρήκα και είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση μας».

Ενώ συμπλήρωσε: «Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση και ίσως να αποκτήσω δίδυμα. Η Kim μου είπε γι’ αυτήν τη διαδικασία. Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή», ενώ σε λίγο καιρό μπαμπάς αναμένεται να γίνει και ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Πράγματα που δεν ήξερες για την Paris Hilton

Η Πάρις Χίλτον (Paris Whitney Hilton, 17 Φεβρουαρίου 1981) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Ωστόσο φημίζεται για τις κοσμικές εμφανίσεις και για την μεγάλη περιουσία που έχει στην κατοχή της.

Paris Hilton βιογραφικό

Είναι κόρη του Ρίτσαρντ Χίλτον και δισέγγονη του Κόνραντ Χίλτον,ιδρυτή των ξενοδοχείων Χίλτον. Γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε εκεί καθώς και στο Μπέβερλι Χιλς ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στην εφηβική ηλικία της. Στην πορεία της ζωής της απέκτησε διεθνώς μεγάλη φήμη όπου έτσι κατέληξε να γίνει διάσημη. Έχει σχολιαστεί πολλές φορές από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ζωή της γενικά καθώς και για τις σχέσεις της.

Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες όπως Η κούκλα και η πανούκλα (2008) και σε αυτήν της Σοφίας Κόπολα, Οι Ύποπτοι Φορούσαν Γόβες (2013).