Baby boom στην ελληνική showbiz! Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα γίνει μπαμπάς

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στην ελληνική showbiz! Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα γίνει μπαμπάς

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz. Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, έγινε γνωστό πως ο Ορφέας Αυγουστίδης πρόκειται να γίνει μπαμπάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που συνήθως φροντίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύντροφός του, Γεωργία είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ πρόσφατα το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει.

Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενη με την είδηση ενώ και οι γονείς του ηθοποιού, Ντίνος Αυγουστίδης και Μαρία Τζομπανάκη είναι πολύ ενθουσιασμένοι καθώς ετοιμάζονται πυρετωδώς να αναλάβουν το ρόλο του παππού και της γιαγιάς.

Όσα δεν γνωρίζατε για τη σύντροφο του Ορφέα Αυγουστίδη

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση του, με τον πιο τρυφερό τρόπο που θα μπορούσε, για την συμμετοχή του σε νέο σίριαλ και τη σχέση του με τα social media.

Αναφορικά με την σχέση του, δήλωσε: «όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο νέο σίριαλ του MEGA ανέφερε «δεν ξέρω και γω να σας πω την αλήθεια. Πραγματικά δεν ξέρω. Τα πράγματα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους. Φαντάζομαι ότι, ότι ξέρετε και εσείς, ξέρω και γω. Κάτι από αυτά που είχαν γραφτεί ήταν σωστό αλλά ήταν και πολύ νωρίς και μέσα στο καλοκαίρι. Μάλλον δεν ήταν και επίσημο γιατί αν ήταν θα είχα ενημερωθεί και εγώ».

Πρόσθεσε, επίσης: «ναι, έχω σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα για προσωπικούς, υπαρξιακούς λόγους και όχι οικονομικούς. Αναρωτιέμαι, βέβαια, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αν και δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση. Δεν τα ξέρω όλα, δεν είναι όλα τοποθετημένα σε θέσεις».

Παράλληλα, ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσε πως τη σχέση του με τα social media την διατηρεί σε αυστηρώς επαγγελματικό πλαίσιο ενώ δεν έχει δεχθεί - παραδόξως - ποτέ διαδικτυακό φλερτ από θαυμάστρια.

Ορφέας Αυγουστίδης με την κοπέλα του