Τα 10 παραμυθένια γαμήλια φορέματα όλων των εποχών

Βασιλικοί γάμοι και νύφες βγαλμένες από σελίδες παραμυθιών...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα 10 παραμυθένια γαμήλια φορέματα όλων των εποχών

Πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βασιλιάδες και βασίλισσες, γάμοι που άφησαν εποχή... Όχι μόνο για τα απόλυτα ταιριαστά ζευγάρια (όχι πάνα, φυσικά), ούτε μόνο για τους στολισμούς και τις μεγαλοπρεπείς δεξιώσεις αλλά κυρίως για τα παραμυθένια φορέματα που φόρεσαν οι νύφες και έμειναν στην ιστορία ως τα ωραιότερα των βασιλικών γάμων! Δες, λοιπόν, τις πιο κομψές νύφες και πάρε ιδέες (γιατί όχι) για τον δικό σου παραμυθένιο γάμο και το φόρεμα των ονείρων σου.

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό κάποιο από τα νυφικά φορέματα, ίσως σκέφτεσαι ότι είναι πέρα από τα δικά σου στυλιστικά ή οικονομικά δεδομένα, ωστόσο οι πλούσιες δαντέλες, τα διαμάντια ή τα στρας, οι πέρλες και τα μαργαριτάρια, τα βολάν και οι πιέτες, οι κουάφ και οι ανθοδέσμες θα σε κάνουν να ονειρευτείς, έστω κι αν εσύ δεν θα φορούσες ποτέ κάτι παρόμοιο.

Ο σκοπός είναι να θαυμάσεις αυτά τα φορέματα μεγάλων Οίκων μόδας, διάσημων σχεδιαστών και φυσικά μοναδικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν για να κλέψουν τις εντυπώσεις και όλοι να μιλάνε στο πέρασμα των χρόνων γι' αυτά. Πέρα από τάσεις και trends, δημιουργήθηκαν με βάση τα καλά υλικά, τα πιο σπάνια υφάσματα και φυσικά για να ξεχωρίσουν. Γι' αυτά δούλεψαν πολλές μοδίστρες, έγιναν πολλές πρόβες και εν τέλει... έκλεψαν τις εντυπώσεις. Όπως τους άξιζε! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλα έχουν μείνει στην ιστορία ως τα πιο παραμυθένια... ever. Κι αν πάλι δεν παντρεύεσαι, ρίξε μια ματιά στα ωραιότερα φορέματα του Zara για να πας σε γάμο!

καρολίνα μονακό γάμος

dianna γάμος

mary γάμος

kate γάμος

borromeo γάμος

weshley γάμος

alessandra γάμος

meghan γάμος

κασιράγκι γάμος

beatrice γάμος

Μικρά μυστικά για να διαλέξεις το καλύτερο νυφικό

  • Κανόνισε ραντεβού δοκιμής νωρίς το πρωί
  • Βρες το καλύτερο στυλ για σένα.
  • Πρόσεξε πιο πολύ το πάνω μέρος του νυφικού.
  • Φωτογράφισε ό,τι δοκιμάζεις
  • Δοκίμασε πολλά νυφικά
  • Φόρεσε σωστά εσώρουχα στην πρόβα νυφικού
  • Διάλεξε τα σωστά αξεσουάρ