S/S 2021: 4 τάσεις που θα συζητηθούν

Η λίστα με τα trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι... μακραίνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
S/S 2021: 4 τάσεις που θα συζητηθούν

Οι τάσεις ποτέ δεν τελειώνουν σε όποια σεζόν κι αν βρισκόμαστε. Εμείς πάντα διαλέγουμε τις βασικές αλλά και αυτές που μας κάνουν εντύπωση κάθε σεζόν. Ήδη σού έδειξα τα 5 βασικά trends S/S 2021 και τώρα θα συμπληρώσω 4 ακόμα τάσεις που θα συζητηθούν αρκετά, καθώς είτε είναι extreme και εντυπωσιάζουν είτε είναι κλασικές αλλά έχουν αυτό το διαφορετικό στοιχείο που τις κάνει να ξεχωρίσουν.

Ο λόγος που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ κάθε σεζόν για τις τάσεις είναι για να πάρουμε (και να δώσουμε) μια ιδλέα από το τι θα κυκλοφορήσει στις βιτρίνες αλλά και στους δρόμους της πόλης, ίσως όχι ακριβώς ίδια κομμάτια αλλά με ένα τέτοιο... άγγιγμα που θα παραπέμπουν στα trends. Οπότε να ξέρεις πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα αλλά ούτε και επώνυμα κομμάτια για να υιοθετήσεις και φέτος τις τάσεις, αρκεί να γνωρίζεις πως μπορείς με απλά κομμάτια τα οποία θα έχουν ένα χαρακτηριστικό trendy στοιχείο να κάνει τη διαφορά.

Για παράδειγμα, το κίτρινο είπαμε φέτος ότι είναι το χρώμα της χρονιάς από την Pantone, όπως και το cardigan είναι ένα βασικό ρούχο της άνοιξης. Τι μπορείς να κάνεις; Το πλεκτό παίζει πολύ (όπως θα δεις στη συνέχεια), οπότε ένα κίτρινο λεπτό πουλοβεράκι χρειάζεσαι για να είσαι to-the-point. Ακόμα, για να υιοθετήσεις την disco τάση, αρκεί ένα top με παγέτες σε ασημί τόνους που θα βρεις εύκολα. Συμπέρασμα; Σκέψου έξυπνα και οικονομικά και κάνε όλες τις τάσεις... δικές σου!

4 trends S/S 2021 που ξεχωρίζουν

Disco

burberry s/s2021

Burberry Instagram

Θυμήσου... Barbarella και λαμπιόνια, γυαλιστερές σφαίρες και ρυθμικά κομμάτια. Βρίσκεσαι σε μια disco και απολαμβάνεις με την παρέα σου το ποτό και τον χορό σας. Η δεκαετία του '80 είναι εδώ μπροστά σου μέσα από παγέτες, λαμπερές πέτρες και μεταλλικές υφές, για να νιώσεις σαν τη... βασίλισσα της βραδιάς.

Τι να πάρεις

  • Μίνι φόρεμα με παγέτες
  • Τοπ μεταλλιζέ
  • Ασημί γόβες

Maxi

chanel s/s2021

Chanel Instagram

Όχι οποιοδήποτε μακρύ κομμάτι, αλλά αυτό που θα κάνει εντύπωση στο πέρασμά σου και θα μείνει αξέχαστο. Φέτος την τιμητική τους έχουν τα φορέματα με πολλά βολάν, που τα είδαμε σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες, αλλά και τα αέρινα φλοράλ. Φυσικά ξεχωρίζουν αυτά με τα ιδιαίτερα μοτίβα, όπως για παράδειγμα του Dolce & Gabbana, ενώ οι lace κόκκινες μάξι φούστες της Chanel κάνουν θραύση.

Τι να πάρεις

  • Φόρεμα με ιδιαίτερα μοτίβα
  • Φούστα με μικρά φλοράλ

Monochrome

louis vuitton s/s 2021

Louis Vuitton Instagram

Τι θα πει μονόχρωμο δηλαδή. Όχι μαύρο ή άσπρο ή κόκκινο ή κίτρινο κ.ο.κ. Αλλά μονοχρωμία που συνδυάζει το ασπρόμαυρο. Κλασικό αποτέλεσμα αλλά με ένα twist που θα βάλεις εσύ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις με τα μοτίβα στο ασπρόμαυρο, ένα καρό κομμάτι ας πούμε, αλλά και με τον συνδυασμό ενός item βασικού (σακάκι) με μια φούστα με τούλι, για παράδειγμα. Απόφυγε το σετ παντελόνι-σακάκι ή εάν δυσκολεύεσαι, βάλε εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Τι να πάρεις

  • Λευκή φούστα με βολάν
  • Καρό σακάκι
  • Ασπρόμαυρη τσάντα

Net

longchamp s/s2021

Longchamp Instagram

Το αγαπημένο δίχτυ είναι όσο να πεις μια extreme πρόταση, γιατί δεν ταιριάζει σε όλες. Αμ δε! Ταιριάζει σε όλες! Αρκεί να διαλέξεις το σωστό κομμάτι, μια μπλούζα με δίχτυ εάν είσαι πιο κλασική, μια φούστα διάτρητη εάν είσαι rock ή μια τσάντα εάν είσαι ρομαντική.

Τι να πάρεις

  • Cut-out top με δίχτυ
  • Μεταλλιζέ πουλόβερ με ανοιχτή πλέξη
  • Τσάντα-πουγκί με λεπτομέρειες δίχτυ