Τα 10 sold-out φορέματα του Zara για να πας στον γάμο της κολλητής σου

Στυλάτη και σούπερ μοδάτη για έναν καλοκαιρινό γάμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα 10 sold-out φορέματα του Zara για να πας στον γάμο της κολλητής σου

Παντρεύεται η κολλητή σου τώρα το καλοκαίρι; Είστε σαν αδελφές και θέλεις να σταθείς επάξια δίπλα της; Μήπως έχεις υποχρέωση να πας στον γάμο της συναδέλφου σου από τη δουλειά; Ό,τι κι αν συμβαίνει από όλα το βασικό ζητούμενο είναι ένα: Να φορέσεις το πιο stylish και chic φόρεμα και να είσαι κομψή και στη μόδα. Το Zara φέτος έχει μια μεγάλη ποικιλία από κομμάτια για ανάλογες περιπτώσεις αλλά 10 από αυτά είναι sold out! Δες ποιο θα διαλέξεις και τρέξε να το αγοράσεις από τώρα!

Το καλοκαίρι είναι η αλήθεια ότι αποτελεί την εποχή αυτή που οι περισσότεροι κανονίζουν τους γάμους τους, ειδικά φέτος αφού πέρυσι ακοιρώθηκαν πολλά Μυστήρια λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, και τώρα, όσοι γάμοι γίνουν θα είναι με λίγα άτομα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Εσύ φυσικά σε κάθε περίπτωση θέλεις να ξεχωρίσεις, φροντίζοντας πάντα να επιλέξεις ένα κομμάτι που δεν θα βγάζει μάτι.

Είναι θέλεις η εποχή, είναι οι τάσεις S/S 2021, τα χρώματα της σεζόν, οι γραμμές και τα σχέδια που σου επιτρέπουν να φορέσεις ένα κομμάτι που θα αναδείξει την προσωπικότητά σου και το καλό σου γούστο. Σε έναν καλοκαιρινό γάμο έτσι ή αλλιώς δεν χρειάζονται υπερβολές ούτε extreme επιλογές, αλλά ένα φόρεμα Zara που θα είναι κομψό και στυλάτο.

Πολλές επιλογές σε χρώματα & σχέδια

Τα φορέματα αφθονούν στην αγορά την εποχή αυτή (δες τα 6 LBD σε μαύρο χρώμα από το Zara), αφού ως γνωστόν για όλο το καλοκαίρι αποτελούν βολικά κομμάτια και είναι η πρώτη μας επιλογή για trendy looks από το πρωί ως το βράδυ. Το Zara φέρνει στην... ντουλάπα σου τα πιο κομψά κομμάτια, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να εντυπωσιάσεις. Τα έντονα χρώματα, το σατέν αλλά και τα εμπριμέ και πλεκτά κομμάτια είναι η καλύτερη επιλογή, αποφεύγοντας φυσικά τα λευκά για να μην σε... μπερδέψουν με τη νύφη! Δες τα 10 πιο ταιριαστά για την περίσταση...

πράσινο φόρεμα

Πράσινο μίντι με σκίσιμο, €22,99

σατέν lingerie dress

Ροζ σατέν, €25,95

μαύρο φόρεμα

Μαύρο με λάστιχο στο στήθος, €29,95

φούξια φόρεμα

Φούξια με λάστιχο στη μέση, €29,95

σατέν φούξια φόρεμα

Σατέν lingerie, €29,95

ροζ φόρεμα με ζώνη

Ροζ shirt-dress, €29,95

μαύρο φόρεμα με V

Μαύρο με V ντεκολτέ, €29,95

μπεζ διάτρητο φόρεμα

Μπεζ διάτρητο, €39,95

φλοράλ κιμονό

Φλοράλ κιμονό, €39,95

ροζ φόρεμα με ζώνη

Ροζ με φαρδιά ζώνη, €49,95