Colormania S/S 2021: Τα 6 must-try χρώματα της άνοιξης

Σου δείχνουμε ποιο κομμάτι να επιλέξεις για να είσαι to-the-point

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Colormania S/S 2021: Τα 6 must-try χρώματα της άνοιξης

Οι τάσεις στα χρώματα της νέας σεζόν απαιτούν καλή διάθεση και αισιοδοξία, προτρέποντάς μας να κάνουμε από εδώ και στο εξής ένα δυνατό restart Και να ατενίσουμε το μέλλον με θετικό πνεύμα. Οι πασαρέλες, οι διάσημοι σχεδιαστές αλλά και το street style έδειξαν και φέτος ότι ποντάρουν σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Εμείς φοράμε το πιο γλυκό μας χαμόγελο και ετοιμαζόμαστε να βγούμε στους δρόμους με λαμπερά χρώματα και να αφήσουμε κατά μέρος τα γκρι και τα μαύρα, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η μόδα συμβαδίζει απόλυτα με τα νέα ξεκινήματα που έρχονται.

Οι σχεδιαστές επέλεξαν τη βασική χρωματική παλέτα αλλά κυρίως τους πιο δυνατούς τόνους και από τις δημιουργίες τους καταλάβαμε πως εάν δεν θέλουμε να φορέσουμε μια απόχρωση σε head-to-toe σύνολα μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε ένα από τα trendy χρώματα με κάποιο από τα βασικά. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να ξέρουμε -πέρα από τις τάσεις στο στυλ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021- και τα trends στα χρώματα έτσι ώστε οι... γνώσεις μας να είναι ολοκληρωμένες...

Τα trendy χρώματα της νέας σεζόν

Μπλε

street style μπλε σύνολο

Μη φανταστείς σχολικές ποδιές ή σκουρόχρωμα κοστούμια αλλά σκέψου λαμπερό ουρανό και καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου. Η τάση θέλει το φωτεινό μπλε να το φορέσεις από πάνω μέχρι κάτω ή να το συνδυάσεις με demin, λευκό ή μαύρο. Σε κάθε περίπτωση ένα κλασικό balazer θα σου λύσει τα χέρια για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Η ιδέα μας

blazer μπλε

Blazer, Μarks&Spencer, €49,95

Κόκκινο

street style κόκκινο φόρεμα

Πάντα αγαπημένο και πώς όχι, άλλωστε, αφού είναι το χρώμα του πάθους και του έρωτα και οι σχεδιαστές πάντα το τοποθετούν με αγάπη στις συλλογές τους όσα χρόνια κι αν περάσουν. Επίλεξε ένα μίνι φόρεμα που θα το φορέσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα το βράδυ και τα αθλητικά σου το πρωί.

Η ιδέα μας

κόκκινο μίνι φόρεμα

Μίνι φόρεμα, Stradivarious, €12,99

Κίτρινο

street style κίτρινο φόρεμα

Το χρώμα (λένε) του μίσους, ωστόσο στη μόδα αυτές οι προκαταλήψεις δεν ισχύουν. Ειδικά φέτος το κίτρινο (μαζί με το γκρι) είναι το χρώμα της χρονιάς από την Pantone, οπότε καλά θα κάνεις να αποκτήσεις όχι ένα, αλλά πολλά κίτρινα κομμάτια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις ένα τολμηρό color blocking αλλά και να το φορέσεις σε total looks. Κάνε την αρχή με μια safe επιλογή, όπως είναι ένα φόρεμα.

Η ιδέα μας

κίτρινο φόρεμα

Πλισέ φόρεμα, Η&Μ, €79,99

Πράσινο

street style πράσινο πουκάμισο

Με το βλέμμα στραμμένο στο περιβάλλον και στην προστασία του, οι σχεδιαστές όχι μόνο επέλεξαν το πράσινο για να αναδείξουν τα κομμάτια τους, αλλά προτίμησαν και υλικά που σέβονται το περιβάλλον, επίσης. Διαχρονικό χρώμα στην ντουλάπα μας, ειδικά στους σκουρόχρωμους τόνους, αφού ταιριάζει με όλα σχεδόν τα βασικά χρώματα. Με ένα πουκάμισο θα είσαι to-the-point.

Η ιδέα μας

πράσινο πουκάμισο

Πουκάμισο, Marks&Spencer, €59,95

Σκονισμένο ροζ

street style εμπριμέ φόρεμα

Μια απόχρωση που δημιουργήθηκε από όσες... μισούν την Barbie και τις τσιχλόφουσκες! Απαλό ροζ που ναι μεν θα σου χαρίσει αυτή την girly πινελιά που χρειάζεσαι στις εμφανίσεις σου φέτος, αλλά από την άλλη δεν θα σε δείξει... bimbo! Σε φορέματα αναδεικνύεται περισσότερο, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως βάση σε ένα εμπριμέ κομμάτι.

Η ιδέα μας

εμπριμέ φόρεμα

Εμπριμέ μάξι φόρεμα, Η&Μ, €39,99

Φούξια

street style ροζ σετ

Στον αντίποδα, το φωτεινό ροζ, ξέρεις αυτό που... βγάζει μάτι, είναι από τα πιο must-try χρώματα φέτος, και μάλιστα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να επενδύσεις σε ένα σετ με παντελόνι ή φούστα και σακάκι και στην πορεία να το σπάσεις σε διαφορετικά looks. Το μπουκλέ είναι μεγάλη τάση και χαρίζει έξτρα κομψότητα! Να θυμάσαι ότι ένα ροζ κοστούμι αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα!

Η ιδέα μας

crop σακκάκι φούξια

Crop μπουκλέ σακάκι με χρυσαφί κουμπιά, Zara, €49,95

μίντι ροζ φούστα

Μίντι μπουκλέ φούστα με χρυσαφί κουμπιά, Zara, €39,95