Ροζ κοστούμι: Η νέα τάση της άνοιξης συνδυάζει δυναμισμό & θηλυκότητα

Το απογείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου και εμείς σου δείχνουμε πώς θα το φορέσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ροζ κοστούμι: Η νέα τάση της άνοιξης συνδυάζει δυναμισμό & θηλυκότητα

Είσαι από εκείνες που θεωρούν πως το ροζ χρώμα είναι μόνο για τα μικρά κοριτσάκια που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους ή που η μαμά τους τα ντύνει γιορτινά για να βγουν μια βόλτα; Το έχεις μήπως συνδυάσει με τις τσιχλόφουσκες των παιδικών σου χρόνων ή με τα κορδελάκια που έδενες τα κοτσιδάκια σου; Παλιά εποχή αυτή και καλά θα κάνεις να την αφήσεις πίσω σου μια για πάντα - κράτα μόνο τις φωτογραφίες στο παιδικό σου άλμπουμ!

Το ροζ χρώμα είναι η τάση που ήρθε για να μείνει στα χρώματα της άνοιξης και τους καλοκαιριού και θα μας συντροφεύει από εδώ και στο εξής για πολύ ακόμα. Ήδη από τον χειμώνα οι σχεδιαστές έδειξαν την αγάπη τους για το χρώμα αυτό μέσα από παλτό και γούνες, ενώ οι τάσεις της άνοιξης το αποθεώνουν και καλά θα κάνεις να δεις τα 5 trends που θα κυριαρχήσουν φέτος. Σε όποιο τόνο κι αν το προτιμήσεις, από το φωτεινό φούξια, που φόρεσε η Ιωάννα Μαλέσκου, μέχρι το dusty pink που σου βρήκαμε στο Zara, η επιλογή είναι δική σου για να το απογειώσεις όπως του αξίζει.

Φωτεινό ροζ όπως η Μαλέσκου

Head-to-toe pink

Ιωάννα Μαλέσκου με φούξια κοστούμι

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ξέρει καλά από τάσεις και τα φωτεινά χρώματα είναι η πρώτη της επιλογή, αφού εκπέμπουν αισιοδοξία και καλή διάθεση, στοιχεία που όλοι τα έχουμε ανάγκη την περίοδο αυτή. Έτσι την βλέπουμε να επιλέγει ένα φούξια κοστούμι, που ομολογουμένως το απογειώνει με τη συνολική της εικόνα. Αποφεύγει να φορέσει κάποιο top από μέσα, στοιχείο που τονίζει τη θηλυκότητά της, ενώ τα ασημί πέδιλα είναι ακριβώς αυτό το ζευγάρι παπούτσια που αφήνει το κοστούμι... να μιλήσει μόνο του!

Έχω ένα μυστικό: Να θυμάσαι ότι ένα τόσο έντονο χρώμα χρειάζεται ισορροπία στο υπόλοιπο look σου, όπερ σημαίνει πως τόσο τα μαλλιά όσο και το μακιγιάζ σου πρέπει να παραμείνουν σε ήπιους τόνους.

Dusty pink, my love

Το "σκονισμένο" ροζ είναι η πρότασή μας

Εμείς θέλουμε να σε βάλουμε σιγά-σιγά μέσα στο... χρώμα, να μην σε ρίξουμε απότομα στα βαθιά χρωματικά κανάλια της μόδας οπότε σού προτείνουμε να επιλέξεις ένα κοστούμι σε dusty pink τόνο, που βρήκαμε για σένα στο Zara και μετά να προχωρήσεις σε πιο extreme επιλογές. Να ξέρεις πως αποτελεί μια safe επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας.

Έχω ένα μυστικό: Θα φορέσεις και κάθε κομμάτι χωριστά, το σακκάκι με το τζιν σου και το παντελόνι με ένα μαύρο blazer και top.

blazer dusty pink zara

Blazer Zara, 69,95€

pants dusty pink zara

Παντελόνι Zara, 39,95€

Ταίριαξέ το με...

Tye-die top

Εάν δεν θέλεις να το φορέσεις μόνο του, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, συνδύασέ το με ένα T-shirt που θα κάνει τη διαφορά. Η τάση εδώ θέλει να αποφύγεις τη μονοχρωμία και να προτιμήσεις ένα tie-dye top σε παρόμοιους χρωματισμούς. Θέλεις δεν θέλεις έγινες σούπερ fashionista!

T-shirt tie-dye marks&spencer

T-shirt, Marks&Spencer, 12,95€