5+1 μαύρα φορέματα του Zara που είναι sold out

Κάτω από 20 ευρώ, κάνουν θραύση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 μαύρα φορέματα του Zara που είναι sold out

Μπορεί η άνοιξη να επιτάσσει φέτος το χρώμα, και δη τα φωτεινά χρώματα όπως μας δείχνουν και οι τάσεις S/S 2021, ωστόσο το μαύρο δεν είναι ποτέ passe, ούτε ξεπερασμένο. Αυτό σημαίνει πως εμείς πάντα θα το εντάσσουμε στα looks μας και θα το φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου.

Ειδικά στα φορέματα είναι διαρκώς η Νο1 επιλογή όταν φτάσεις στο ταμείο, για να αποκτήσεις ένα καινούργιο κομμάτι. Ο λόγος φυσικά απλός και προφανής, αφού ένα μαύρο φόρεμα ταιριάζει με όλα, δημιουργεί πολλά στυλ και πάντα είναι φρέσκο και στη μόδα, ειδικά εάν το σετάρεις με τα πιο trendy αξεσουάρ.

Κάπως έτσι μπήκα στον πειρασμό να ενισχύσω την άποψη αυτή και να αλιεύσω τα 6 καλύτερα μαύρα φορέματα που είναι sold out αυτήν τη στιγμή στην αγορά, ανακαλύπτοντας στο Zara αυτά τα μοναδικά κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις μας όλη τη σεζόν και κοστίζουν μέχρι 20 ευρώ.

5 μαύρα Zara φορέματα που θα λατρέψουμε

zara μαύρο φόρεμα με κοντό μανίκι

Με κοντό μανίκι, €17,95

zara μαύρο φόρεμα

Με λευκά ρέλια, €12,95

zara μαύρο φόρεμα σε γραμμή Α

Σε Α γραμμή, €15,95

zara μαύρο φόρεμα

Με τιραντάκια και βολάν, €15,95

zara μαύρο φόρεμα με σούρες

Με σούρες, €17,95

zara μαύρο φόρεμα με κουμπιά

Με κουμπιά, €19,95

Ποια αξεσουάρ ταιριάζουν στο μαύρο φόρεμα

Τσάντα

Για να σπάσεις το μαύρο, επίλεξε μια τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως μπλε, ροζ, κόκκινη που θα κάνει αντίθεση και θα χαρίσει στην εμφάνισή σου μια πιο trendy νότα. Τέλος, οι μαύρες και ασπρόμαυρες τσάντες ταιριάζουν τέλεια με όλα τα μαύρα φορέματα, δημιουργώντας μια πιο αρμονική εικόνα στο look.

Παπούτσια

Πολλά και διαφορετικά, ανάλογα το στυλ αλλά και την περίσταση. Για μια πιο επίσημη έξοδο, τόλμησε με έντονα χρώματα στα παπούτσια όπως κόκκινο, μπλε, μοβ, ενώ για πιο σικ εμφανίσεις επίλεξε ένα ζευγάρι nude που δένει άψογα. Το ασημί και το χρυσό χρώμα επίσης ταιριάζουν τέλεια, ειδικά εάν μιλάμε για πέδιλα.

Σκουλαρίκια

Εδώ μπορείς να παίξεις με το μάκρος και το στυλ, οπότε, ανάλογα με το φόρεμα που έχεις επιλέξει, μπορείς να κινηθείς σε πιο boho κομμάτια αλλά και σε κρίκους, κρεμαστά, ασημένια και χρυσά σκουλαρίκια. Επίσης ένα ζευγάρι μεγάλα χρωματιστά θα κάνουν μόνα τους δήλωση μόδας.

Κολιέ

Ένα χρυσό ή ασημί κολιέ ταιριάζει τέλεια με το μαύρο σου φόρεμα. Ειδικά φέτος, προτίμησε χρυσαφί αλυσίδες, που θα φορέσεις πολλές μαζί για ένα μοντέρνο look. Επιπλέον, μπορείς να βρεις ένα statement κομμάτι, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ζώνη

Αν θέλεις να σπάσεις τη μονοτονία του μαύρου φορέματος, μπορείς να φορέσεις μια ζώνη σε απόχρωση μπεζ/καφέ που ταιριάζει άψογα σε κάθε στυλ. Μια χρυσή ζώνη είναι τέλεια για πιο επίσημες εμφανίσεις, ενώ αν επιθυμείς ένα πιο νεανικό look, διάλεξε φωτεινές αποχρώσεις που δένουν με το υπόλοιπο ντύσιμο.