Τα βασικά αξεσουάρ της άνοιξης

7 κομμάτια που δεν θα αποχωριστείς μέχρι το φθινόπωρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα βασικά αξεσουάρ της άνοιξης

Νέα σεζόν, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέα μόδα... Μέσα στην αγωνία με την πανδημία, εμείς πάμε κόντρα στον εγκλεισμό και σας προετοιμάζουμε για τη στιγμή που θα βγείτε και πάλι στους δρόμους, με οδηγό μια όμορφη και στυλάτη εμφάνιση για να... πάρουμε όλες το αίμα μας πίσω. Η άνοιξη, λοιπόν, είναι εδώ και μας κλείνει πονηρά το μάτι στα ολοκαίνουργια trends που θα μας ακολουθήσουν μέχρι και το φθινόπωρο.

Επειδή ένα όμορφο σύνολο από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί, το ξέρετε όλες πολύ καλά, τα αξεσουάρ είναι αυτό το αλατοπίπερο που θα δώσει την επιπλέον... νοστιμιά στο look μας. Φέτος οι σχεδιαστές δείχνουν να λατρεύουν τα ιδιαίτερα κομμάτια, αυτά που μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα και το πιο comfort σύνολο, σαν αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε στην καραντίνα. Μαζί και με τις 5 τάσεις S/S 2021 δες τα 7 αξεσουάρ, με τα οποία θα διανθίσεις τις εμφανίσεις σου.

7 βασικά αξεσουάρ της άνοιξης

Πολυγωνικά γυαλιά ηλίου

πολυγωνικά γυαλιά ηλίου

Πολυγωνικά γυαλιά ηλίου, €210, Zeus+Dion

Εντυπωσιακά, στυλάτα, μοδάτα, θα κάνουν όλα τα βλέμματα να πέσουν στο πρόσωπό σου. Τα πολυγωνικά και πολύχρωμα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν με όλα σου τα σύνολα και είναι η νέα τάση της μόδας με την έννοια ότι το ρετρό στυλ επανέρχεται δυναμικά. Εάν τα συνδυάσεις και με ένα μαντίλι δεμένο στα μαλλιά σου, τότε έχεις το απόλυτο look.

Μάσκες

υφασμάτινη μάσκα με τύπωμα

Υφασμάτινη μάσκα από τη σειρά Frida Kalho, Zoe by Katerina, €4,90

Είναι ομολογουμένως το νέο αξεσουάρ, που έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας εδώ και έναν χρόνο. Φυσικά δεν χρειάζεται να φοράς μόνο τις χειρουργικές, αλλά απόκτησε και υφασμάτινα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά. με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, έστω κι αν πρόκειται για... μάσκα!

Μαντίλι

εμπεριμέ μαντίλι

Εμπριμέ μεταξωτό μαντίλι, Dolce & Gabbana

Πολυαγαπημένο και πολυφορεμένα από γενιές και γενιές. Το μαντίλι μπορεί εύκολα να απογειώσει μια εμφάνιση και να την κάνει να φαίνεται ακριβή (μαζί με άλλα κομμάτια που λειτουργούν εξίσου καλά), ενώ θα βάλει και τις απαραίτητες δόσεις χρώματος σε μια μονόχρωμη εμφάνιση.

Γούνινες slipers

γούνινες παντόφλες

Ροζ γούνινες slipers, €12,99, bozikis.gr

Πόσο girly, πόσο εντυπωσιακές, πόσο κομψές... Βασικά χαρακτηριστικά για τις... παντόφλες, που τις μεταμορφώνουν σε... slipers. Η γούνα πάιζει πολύ την άνοιξη σε παπούτσια και τσάντες αλλά εσύ πρέπει να με ακούσεις και να αφήσεις κατά μέρος τις μαύρες και τις λευκές, επιλέγοντας ένα πιο κοριτσίστικο χρώμα. Θα τις φορέσεις με ένα athleisure look, για να κάνεις τη διαφορά.

Ψάθινη τσάντα

ψάθινη τσάντα

Ψάθινη τσάντα με κοκάλινο χερούλι, €39,99, luigi.com.gr

Διαχρονική, κλασική και πάντα στη μόδα, η πλεκτή τσάντα ποτέ δεν θα μείνει στο... πατάρι. Τι σημαίνει αυτό; Ψάξε να βρεις ένα κομμάτι στην ντουλάπα της μαμάς ή της γιαγιάς σου και να θυμάσαι πως όσο πιο παλιό τόσο το καλύτερο. Ταιριάζει με τζιν, με floral φορέματα (σαν αυτό που σου έχω δείξει ήδη), με σορτσάκια αλλά και με όλα τα ρούχα παραλίας που θα φορέσεις φέτος. Το βολικό εδώ είναι ότι από το πρωί ως το βράδυ, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τσάντα!

Starw hat

ψάθινο καπέλο

Ψάθινο καπέλο, Giorgio Hatter, €24, giorgiohatter.gr

Παίρνω το καπελάκι μου... και κάνω δήλωση μόδας. Ένα ψάθινο θα το φορέσεις με τα girly φορεματάκια σου αλλά και με ένα denim σύνολο. Θα σε προστατέψει από τον ήλιο και όλοι θα καταλάβουν πως είσαι μια πλέον ενημερωμένη fashionista. Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο!

Κολιέ-καρδιά

μενταγιόν-καρδιά

Μενταγιόν-καρδιά, Blue Eros, €380, Zeus+Dion

Οι καρδιές είναι must-have της άνοιξης στα αξεσουάρ, είτε πρόκειται για μενταγιόν είτε για κολιέ είτε για σκουλαρίκια. Ο λόγος απλός: Να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε όσο πιο πολύ γίνεται!