«Ο Φοίβος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς...» - Ανατριχιάζει η Αλίκη Κατσαβού

Η ανάρτηση που συγκινεί

Ήταν 7 Φεβρουαρίου 2020 όταν ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών. Κηδεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ από την προηγούμενη ημέρα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, με την Αλίκη Κατσαβού την τελευταία του γυναίκα να είναι άσχημα ψυχολογικά με τον χαμό του.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά το θάνατο του η ηθοποιός προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για χάρη του γιου τους, Φοίβου. Ο μικρός την γεμίζει ευτυχία και αυτό φαίνεται από τις δεκάδες αναρτήσεις που κάνει μαζί του, αφού είναι όλη ημέρα μαζί και κάνουν διάφορες δραστηριότητες.

Expand player

Ωστόσο, η πρόσφατή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Αποκάλυψε πως ο Φοίβος της ζήτησε να πάνε να εκεί που κηδεύτηκε ο μπαμπάς του...

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

«Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε από τον περασμένο Απρίλιο γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω. Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας! Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει την ψυχή του. Θα μάθω λοιπόν από εκείνο.

Γιατί εγώ ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει. Μα σε ενάμιση μήνα θα κλείσουν 2 χρόνια απουσίας και σύναξε πόνο η ψυχή που θέλει να ελευθερωθεί. Εγώ έχω το παιδί μου και το θέατρο. Μα το παιδί μου μόνο εμένα και πρέπει να βρω δύναμη» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Η αποκάλυψη της Αλίκης Κατσαβού για την προσωπική της ζωή μετά το θάνατο του Βουτσά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (28/12) η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο ρόλο που έχει αναλάβει ως ο μοναδικός γονιός στην οικογένειά της, καθώς και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια έχει ως στήριγμα τον αγαπημένο της γιο, Φοίβο (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει), ο οποίος τη βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

«Είμαι 50 χρονών. Δεν είναι πάντα εύκολο να μεγαλώνεις μόνη ένα παιδί, υπάρχουν και πρακτικά θέματα. Στέκομαι στα πόδια μου γιατί το οφείλω στον Φοίβο και γιατί ο Κώστας με είχε διδάξει να είμαι δυνατή, να κοιτάζω πιο μπροστά από εκεί που νομίζω ότι φτάνω και να στοχεύω πιο μπροστά.

Ποτέ δεν λέω “ποτέ” για έναν νέο έρωτα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν αποκλείεται στο μέλλον να συμβεί κάτι, αλλά τώρα ο Φοίβος είναι πολύ μικρός, με χρειάζεται πάρα πολύ κι εγώ έχω το μυαλό μου μόνο σε αυτόν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Κατσαβού για Σάντρα Βουτσά: «Βοήθησε να ξεκαθαριστούν οι παρανοήσεις»

Θεοδώρα Βουτσά: "Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω..." - Ανατριχίλα με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά