Αλίκη Κατσαβού για Σάντρα Βουτσά: «Βοήθησε να ξεκαθαριστούν οι παρανοήσεις»

«Απλά η Σάντρα ξεκαθάρισε τα πράγματα ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού για Σάντρα Βουτσά:  «Βοήθησε να ξεκαθαριστούν οι παρανοήσεις»

Εχθές είδαμε για πρώτη φορά την κοινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού μαζί με την Σάντρα Βουτσά καθώς έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την έντονη παραφιλολογία για τις μεταξύ τους σχέσεις με φόντο τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» καθώς ήταν σήμερα 21/10 καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα».

«Απλά η Σάντρα ξεκαθάρισε τα πράγματα ότι εκείνη έχει κάποιο θέμα κι όχι προς τις αδερφές της κι εγώ δεν αναμειγνύομαι σε τίποτα από αυτά. Βοήθησε να ξεκαθαριστούν οι παρανοήσεις» υπογράμμισε.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού

«Πολλές φορές ακούω την φωνή του» - Συγκινεί με τις δηλώσεις για τον Κώστα Βουτσά

Στην Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) η Αλίκη Κατσαβού. Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησε για την απώλεια του καθώς και στην επόμενη ημέρα με τον γιο της, Φοίβο ενώ πρόσφατα είχε αναφερθεί και στις κόρες του ηθοποιού.

«Ένας θάνατος, εκτός από το πένθος, φέρνει και πρακτικές δυσκολίες. Ήμασταν δύο που δουλεύαμε και ξαφνικά δεν δούλευε κανείς. Ο ένας είχε φύγει και γω είχα χάσει την δουλειά μου. Τη φετινή σεζόν δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Πέρα από τον Φοίβο έχω αναλάβει πια και την μητέρα μου, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και όπως πολλές φορές συμβαίνει στο τέλος γινόμαστε γονείς για τους γονείς μας.

Ο Φοίβος είναι σήμερα 5 ετών και έχει όλα εκείνα τα εφόδια που θα τον πάνε μπροστά. Έχει πολλά στοιχεία από τον Κώστα. Για τον μπαμπά του του έχω πει τα πάντα. Μάλλον επειδή ήταν μικρός το διαχειρίστηκε καλά. Είναι δυνατό παιδί, με είδε και μένα ψύχραιμη και κατάλαβα νωρίς ότι η δική μου ψυχραιμία του επιβάλλεται και του παρέχει ασφάλεια. Ο Κώστας δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο και κανένας μας δεν σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να πεθάνει. Μας είχε πείσει όλους ότι δεν θα πέθαινε ποτέ και πολλές φορές ακούω την φωνή του».