Σάντρα Βουτσά – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Όλα όσα ανέφεραν για τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάντρα Βουτσά – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Το απόγευμα της Τετάρτης 20/10, στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκαν καλεσμένες η Αλίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα αναφέρθηκαν με αγάπη στον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά.

Από την άλλη η Σάντρα Βουτσά τόνισε πως «με την Αλίκη γνωριστήκαμε περίπου πριν από 8 χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον πατέρα μου. Επειδή εγώ είχα αρχίσει αρκετά χρόνια πριν να κάνω παρέα με τον πατέρα μου, βγαίναμε μαζί σαν παρέα και αυτό εξελίχθηκε οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα».

Όσον αφορά στη γέννηση του μικρού Φοίβου, του γιου του αείμνηστου ηθοποιού και της Αλίκης Κατσαβού, η Σάντρα Βουτσά δήλωσε πως «ήταν δικό τους θέμα.

Εγώ δεν είχα καμία δουλειά. Να έχω λόγο για ποιο πράγμα; Ήταν δυο άνθρωποι ενήλικες, που πήραν μια απόφαση. Για ποιο λόγο εγώ να έχω αντίρρηση; Να πω τι; Αυτά νομίζω ότι είναι και αστεία. Φυσικά και χάρηκα όταν γεννήθηκε».

Η τηλεοπτική εμφάνιση της Σάντρας Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω να μοιραστώ τίποτα με τις κόρες του Κώστα Βουτσά»

Στην εκπομπή Πρωινό, παραχώρησε συνέντευξη η Αλίκη Κατσαβού, όπου μεταξύ άλλων για ακόμη μια φορά μίλησε για την περιουσία που άφησε πίσω του ο αείμνηστος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, αλλά και για τις σχέσεις που έχει με τις τρεις κόρες του.

«Η Θεοδώρα είναι στην Σιγκαπούρη, στην άλλη άκρη της γης, η Νίκο έχει κι εκείνη ένα μικρό παιδί, με την Σάντρα βρισκόμαστε λίγο περισσότερο. Δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί τους», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, που θέλει να διεκδικήσει μερικά από τα περιουσιακά που δικαιούται ο γιος τους, ο οποίος και δεν τον ξεχνάει ούτε ένα λεπτό.

«Ο νόμος δίνει κάποια δικαιώματα στους κληρονόμους και εγώ επέλεξα να ακολουθήσω ένα από τα μονοπάτια που μου δίνει ο νόμος. Ο Κώστας είχε ως επί το πλείστον μοιράσει τα περιουσιακά του στοιχεία εν ζωή στις προηγούμενες γυναίκες του με σκοπό κυρίως να πάνε στα παιδιά του. Τα πνευματικά δικαιώματα μοιράζονται στους κληρονόμους, πνευματικά δικαιώματα από ταινίες που δεν είναι λίγες. Και κάποια μικρά πράγματα που υπάρχουν, αυτά μοιράζονται σύμφωνα με τον νόμο».

«Δεν υπήρχε διαθήκη αλλά αυτή η φημολογία για τη διαθήκη υπήρχε πριν πεθάνει και ο Κώστας γέλαγε. Δεν διευθέτησε τα πράγματα μέσω διαθήκης. Ο νόμος, όμως, προβλέπει τι δικαιούνται οι κληρονόμοι», τονίζει η Αλίκη Κατσαβού.