Κώστας Βουτσάς: Έκλεισε ένας χρόνος από τον θάνατό του - Έγιναν δύο μνημόσυνα

Παρουσία του Σπύρου Μπιμπίλα και φυσικά της Αλικής Κατσαβού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Έκλεισε ένας χρόνος από τον θάνατό του - Έγιναν δύο μνημόσυνα

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2020 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος όλων ηθοποιός Κώστας Βουτσάς και σήμερα ένα χρόνο μετά πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκαν δύο μνημόσυνα, ένα στην Αθήνα και ένα στην Σιγκαπούρη, αφού η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, βρίσκεται στην χωρά της Ασίας αυτό το διάστημα μαζί με την οικογένειά της.

Το άλλο μνημόσυνο έγινε από τη σύζυγό του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στα Ιλίσια και το πλευρό της ήταν η Ντόρα Δούμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Σπύρος Θεοδόσης, αλλά και ο μικρός Φοίβος Βουτσάς.

Φωτογραφίες από τα δύο μνημόσυνα του Κώστα Βουτσά

μνημόσυνο βουτσά
μνημόσυνο κώστα βουτσά

«Ο Κώστας είχε πιάσει από τον πέτο ηθοποιό που ζήτησε σε κοπέλα να πάει στο καμαρίνι του»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποτε, ο Κώστας Βουτσάς είχε πιάσει από το πέτο έναν συμπρωταγωνιστή του, επειδή ζήτησε σε μία κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Βουτσάς εκτιμούσε πολύ τις γυναίκες και πως αν ζούσε σήμερα για να δει όσα συμβαίνουν στον χώρο του θέατρου, θα έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η Αλίκη Κατσαβού δε σταματάει να δείχνει την μεγάλη εκτίμηση που είχε στον σύζυγό της, ενώ πριν από κάποιες εβδομάδες είχε συγκινήσει ιδιαίτερα με την ανάρτησή της για τα γενέθλιά του.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε:

Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της όταν αυτή σου ζητάει δουλειά; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”. Αυτός ήταν ο Κώστας, θα είχε πολλά να πει αν ζούσε τώρα».