Αλίκη Κατσαβού: "Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια"

Το κείμενο που ραγίζει καρδιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού:

6 Φεβρουαρίου 2020 ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς άφησε την τελευταία του πνοή και συνεπώς πίσω του την γυναίκα του και μάνα του γιου του, Αλίκη Κατσαβού. 10 μήνες μετά, την ημέρα των γενεθλίων του και λίγο πριν το νέο έτος έρθει η ίδια συγκινεί με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με τρεις γραμμές κι ένα συγκινητικό βίντεο από στιγμές με τον Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της και την συναισθηματική της φόρτιση λόγω της ημέρας.

Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Κώστα Βουτσά

«Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια και εμένα με βρήκε το ξημέρωμα να χαζεύω τις φωτογραφίες και τα βιντεακια από τις ευτυχισμένες στιγμές μας. Νομίζω ξέρω ποια θα ήταν η ευχή σου για το νέο έτος...✨Να περισσέψει το γέλιο κι η χαρά».

Το μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού λίγες ημέρες πριν για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλοι μου!Πόσα πράγματα μάθαμε ότι δεν είναι ακλόνητα στη ζωή μας! Πόση απουσία αντέξαμε και πόση δύναμη ανακαλύψαμε μέσα μας! Όλοι μας λόγω πανδημίας και κάποιοι όπως εγώ κι ο γιος μου, λόγω της απώλειας πολύτιμων συνοδοιπόρων.

Έμαθα να κρατιέμαι από ό,τι μένει, από το παιδί μου, από φίλους και συγγενείς που έχουμε δέσει την αγάπη μας κι από τη σημαντική μάνα μου, που λίγο-λίγο γίνομαι γονιός της!

Σας αγαπώ όλους! Να έχετε καλές γιορτές και ελπίζω σύντομα να νομιμοποιηθούν και πάλι οι αγκαλιές!

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς