Αλίκη Κατσαβού: Η σπαρακτική κίνηση του μικρού Φοίβου για τον Κώστα Βουτσά

«Ράγισε καρδιές» η Αλίκη Κατσαβού με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Η σπαρακτική κίνηση του μικρού Φοίβου για τον Κώστα Βουτσά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε μία πολύ τρυφερή ιστορία με τους διαδικτυακούς της φίλους για τον μικρό Φοίβο και μία κίνηση που έκανε για τον Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα, ο Φοίβος, που έχει μεγαλώσει πολύ, πήρε μαζί του στο νηπιαγωγείο δύο φωτογραφίες από το σπίτι. Η μία ήταν ένα πορτρέτο του Κώστα Βουτσά και η άλλη μία φωτογραφία του ηθοποιού μαζί με την Αλίκη Κατσαβού.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον μικρό Φοίβο και τον Κώστα Βουτσά

«Στην περίπτωση που θέλατε ένα φιλάκι… Κι έχω και μια χθεσινή ιστορία να μοιραστώ μαζί σας…

Ο Φοίβος είχε εργασία στο νηπιαγωγείο να πάρει από το σπίτι στο σχολείο δύο πράγματα που αγαπά και να τα περιγράψει.

Η έκπληξη μου, που τη διαδέχτηκε συγκίνηση ήταν όταν με απόλυτη αθωότητα και άγνοια της δυναμικής της κίνησης του, πήρε δύο κάδρα με φωτογραφίες, το ένα με πορτραίτο του Κώστα και το άλλο δικό μου με τον Κώστα αγκαλιά. Ο ίδιος δεν μου είπε ποτέ τι τους είπε στην τάξη, αλλά εγώ έμαθα από τις δασκάλες του. Είπε ότι “τις κοιτάει όταν φοβάται», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού - Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Βουτσά με τον γιο τους

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα, 22 Ιουλίου, ο μικρός Φοίβος, με την Αλίκη Κατσαβού να προχωρά σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά νωρίτερα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της, στην οποία αναφέρει πως θα αποχωριστεί για σήμερα τα μαύρα, μιας και είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα.

Λίγη ώρα πριν, η ίδια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε ο Κώστας Βουτσάς με τον μικρό Φοίβο, λίγα λεπτά μετά την γέννηση του.

Στην λεζάντα της τρυφερής αυτής φωτογραφίας, η ηθοποιός έγραψε: «Όμορφο μου, τρυφερό παιδί χρόνια πολλά! Ας είναι η ζωή σου πάντα προς το φως! Σε αγαπώ! Πριν 5 χρόνια ήρθες στον κόσμο για να μας γεμίσεις χαρά! Αυτή είναι η πρώτη σου φωτογραφία με τον μπαμπά κι είχες μόλις γεννηθεί!».

Αλίκη Κατσαβού για γενέθλια Βουτσά