Δύσκολες στιγμές για την Αλίκη Κατσαβού ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Έχω ζαλιστεί στο ανάποδο γύρισμα της ζωής...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες στιγμές για την Αλίκη Κατσαβού ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Τα δεύτερα γενέθλια χωρίς τον μπαμπά του γιορτάζει σήμερα ο μικρός Φοίβος Βουτσάς, με την Αλίκη Κατσαβού να συγκινεί με την ανάρτηση της.

Σχεδόν ενάμισης χρόνος έχει συμπληρωθεί από την μέρα που ο σπουδαίος Κώστας Βουτσάς έφυγε από την ζωή, σκορπώντας απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.

Η πληγή της απώλειας του δεν έχει ακόμα επουλωθεί για την σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού, η οποία σε πολύ συχνή βάση τον αναφέρει και τον αναπολεί μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και τώρα, μιας και σήμερα, 22 Ιουλίου, γιορτάζει τα γενέθλια του ο γιος του, Φοίβος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ, με τον μικρούλη να κλείνει τα 5!

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα γενέθλια του Φοίβου

Η Αλίκη Κατσαβού λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία γράφει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να συννεφιάζω γιατί έχω ζαλιστεί στο ανάποδο γύρισμα της ζωής αλλά αύριο ξημερώνει μια ξεχωριστή μέρα για μένα... θα γιορτάσω τα πέμπτα γενέθλια του παιδιού μου! Αύριο τα μαύρα δεν ταιριάζουν. Θα γιορτάσω με χρώματα ζωηρά του παιδιού μου τη ζωή! Όπως θα ήθελε και ο Κώστας!».

Αλίκη Κατσαβού ανάρτηση για γενέθλια Φοίβου

«Ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας»

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι κάτω από τον Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του. Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος».

Αναφορικά με το ποια ήταν η δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο γιος της αποκάλυψε: «Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε αν στο νεκροταφείο είναι ο Κώστας του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε.

Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας. Εγώ είμαι εξαγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω τη σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι».

Αναφορικά, τέλος, με τα επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».