Θεοδώρα Βουτσά: "Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω..." - Ανατριχίλα με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά

"Μου είπε «τώρα είσαι μόνη σου»"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοδώρα Βουτσά:

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε πριν μερικές ώρες η Θεοδώρα Βουτσά. Η κόρη του Κώστα Βουτσά συγκεκριμένα δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από το παρελθόν με τους γονείς της την ημέρα της αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο.

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης στα social media, η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε χαρακτηριστικά: «Αποφοίτηση απο το @hofstrau ????• Όλοι μαζι, οικογενειακά! Ο Κωστής, η Θεανώ και η Νικκω στη Νέα Υόρκη. Ηταν η πρωτη φορα που διέκοψε προβες για να ταξιδέψει… Ήρθε να με δει. Και εκεί, μετά την αποφοίτηση, μου είπε «Τώρα είσαι μόνη σου. Ότι αποφασίσεις να κανεις, είναι δική σου επιλογή και ευθύνη. Εγω σε μεγάλωσα, σε σπούδασα, σου έδωσα όσα εφόδια θεώρησα εγω απαραίτητα… τώρα κάνε ότι καταλαβαίνεις» Έμεινα στη Νέα Υόρκη.

Δούλεψα βοηθός φωτογράφου, έβγαζα σκυλιά βόλτα, δίδασκα αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά στο Berlitz στην 5η λεωφόρο, σερβιτόρα… τα έκανα ολα. Και αν και μου είπε «τώρα εισαι μόνη σου», ηταν πάντα εκεί. Εμενα δεν μου έλεγε πολλα… αλλά οταν γύρναγα Αθήνα και πήγαινα στο θέατρο να τον βρω, όλοι- απο τις ταξιθέτριες μέχρι τον ηχολήπτη- ήξεραν τα νέα μου… για τις ακροάσεις, για τις επιτυχίες, για τις αποτυχίες… ολα.

Ηταν περήφανος για μένα. Κι εγω ειμαι πολυ περήφανη για εκείνον. Μαζι με τη μητέρα μου, ηταν οι καλύτεροι γονείς για μένα. Ξύπνησα σήμερα και ήθελα να τον παρω τηλέφωνο να του το πω. Το λεω εδώ σε σας, δημοσίως, να με ακούσει και εκείνος. ☺️ #love #family #graduation #mydad #voutsafamily #kostasvoutsas #theodoravoutsa ???????????? Graduation, New York, Hofstra University. With my parents. Happy Day» κατέληξε, ενώ πριν μερικές μέρες είχε κάνει εξίσου μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον ηθοποιό.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά

"Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει"

Η κόρη του Κώστα Βουτσά -που παντρεύτηκε κρυφά πριν καιρό- αναφέρθηκε στον πατέρα της και στη στιγμή που ο ίδιος έκλαψε αρκετλα στην κηδεία του Γιάννη Δαλιανίδη.

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός… που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος

Την θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δυο μας. Ήταν Δευτέρα- στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Ά νεκροταφείο, εκεί που είναι και ο μπαμπάς τώρα. Ήταν πολιτική η κηδεία του Γιάννη. Έτσι ήθελε.

Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει. Ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στεναχώρια… όποτε έκλαιγε ήταν δάκρυα χαράς… Του στοίχισε πολύ ο χαμός του Γιάννη.

Εύχομαι να βρίσκονται σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν, πάλι μαζί, πάλι να δημιουργούν, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και να γεννούν Φως. Σας αγαπω πολυ. Μου λείπετε πολύ».

Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. • • Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο...

Posted by Theodora Voutsa on Friday, October 15, 2021