Θεοδώρα Βουτσά: Παντρεύτηκε κρυφά η κόρη του Κώστα Βουτσά

Με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεοδώρα Βουτσά: Παντρεύτηκε κρυφά η κόρη του Κώστα Βουτσά

Μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News, η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, αποκάλυψε πως παντρεύτηκε κρυφά με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο, τον αγαπημένο της, Νίκο Πατινιωτάκη.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αποφάσισε να κρατήσει κρυφό τον γάμο της καθώς είχε πένθος για τον χαμό του πατέρα της, ενώ όπως γνωρίζουμε ετοιμάζει ένα συγκλονιστικό δοκιμαντέρ για τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η αποκάλυψη της Θεοδώρας Βουτσά για τον γάμο της

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Βουτσά.

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ».

Θεοδώρα Βουτσά γάμος

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Βούλας- Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο και επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά, Μαίρη Φουρναράκη.

«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς. Αντί για μπομπονιέρες δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο και στο προσκύνημα και στην κηδεία».

Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά;

Πρόβλημα υπάρχει τους τελευταίους μήνες με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά, με την Αλίκη Κατσαβού να έχει δυσκολίες, καθώς η διαδικασία λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν τρέχει.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για την περιουσία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του.

Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος», είχε δηλώσει. Δείτε εδώ την ιστορία πίσω από τον γάμο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά.