Κώστας Βουτσάς: Η κόρης του ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες ημέρες του στην εντατική

Θα μετράει αντίστροφα τις 19 μέρες λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Η κόρης του ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες ημέρες του στην εντατική

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση πως η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα ετοιμάζει να βγάλει στη δημοσιότητα ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες ημέρες του στην εντατική, λίγο πριν φύγει από ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, με την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες.

«Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του. Η κόρη του, η Θεοδώρα Βουτσά, για να τιμήσει τον πατέρα της ετοιμάζει ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ. Έχουν ήδη τελειώσει τα γυρίσματα.

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μετράει αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες του Κώστα Βουτσά, αυτές τις 19 μέρες που έμεινε στην εντατική και πώς βίωσε η ίδια την απώλεια. Επίσης θα μιλήσουν γι’ αυτόν άνθρωποι που τον αγάπησαν», αποκάλυψε.

Κώστας Βουτσάς: «Ράγισε» καρδιές η κόρη του - «Σαν σήμερα θα σε έπαιρνα να σου πω χρόνια πολλά...»

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Βουτσάς θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι η κόρη του Θεοδώρα, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία κατάφερε να «ραγίσει» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

Το 2020 φεύγει και ο Κώστας Βουτσάς είναι ένα από τα άτομα που παίρνει μαζί του. Πριν από λίγου μήνες ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και οι κόρες του δεν τον ξεχνούν ούτε λεπτό.

Αυτή τη φορά, η Θεοδώρα Βουτσά με αφορμή τα γενέθλιά του που θα ήταν σαν σήμερα, ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο κείμενο και το συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον μπαμπά της, ενώ και η Αλίκη Κατσαβού συγκίνησε με τα λόγια της για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά.

Κώστας Βουτσάς κόρες

«Ζήσαμε έναν Έρωτα Βαθύ, Μεγάλο... για 42 χρονια... Τέτοια ώρα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω Χρονια Πολλα Μπαμπά! Να τα εκατοστήσεις! Και θα με διόρθωνες... Να τα Χιλιάσω!!! Και 31.12 θα ερχόμουν με τον Νικο και την #ΗλεκτραΚωνσταντινα να σου φέρουμε την τούρτα σου, να σβήσεις τα κεράκια, να κανεις ευχή... Τώρα θα ανάψω αλλο κερί... στη μνήμη σου. Και θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστω που το αίμα σου, η δύναμη σου, κυλάει μέσα μου και με βοηθάει να αντιμετωπίσω το πένθος, την απώλεια, τη θλίψη... Θα πω Ευχαριστω που με έμαθες να σηκώνομαι, Ευχαριστω που με βοήθησες να ανακαλύψω τον καλλιτέχνη μέσα μου, να αγαπήσω τον εαυτό μου, να αισθάνομαι τυχερή που ειμαι γυναίκα... Σ´ευχαριστω γαιτι με επεισες ότι ειμαι ικανή να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου. Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι υπήρξες ο καλύτερος πατέρας για μένα...

«Η μόνη μου γαλήνη είναι ότι αυτό το δικαίωμα

να σ’ αγαπώ μέχρι τα τρίσβαθα της ψυχής,

δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει

και να μου το αφαιρέσει κανείς.

Σ’ αγαπώ.

Κι είμαι κοντά σου

είμαι κοντά σου,

είμαι πολύ κοντά σου,

σου λέω, πάντα, παντού,

αλλά τι κρίμα που δεν σ’ αγγίζω,

που δεν σε βλέπω...»

-Νίκος Εγγονόπουλος», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά κάτω από τη φωτογραφία της.

Θεοδώρα Βουτσά ανάρτηση