Συγκίνησε η Αλίκη Κατσαβού για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Βουτσά - «Πόση απουσία...»

Το μήνυμα της ράγισε καρδιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Αλίκη Κατσαβού για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Βουτσά - «Πόση απουσία...»

Τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά περνάει φέτος η Αλίκη Κατσαβού με το γιο της Φοίβο. Η ηθοποιός πέρασε μια πολύ δύσκολη απώλεια, την οποία δεν θα ξεχάσει.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και θέλησε να στείλει τις ευχές της σε όλο τον κόσμο.

Διάβασε το συγκινητικό μήνυμά της:

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλοι μου!Πόσα πράγματα μάθαμε ότι δεν είναι ακλόνητα στη ζωή μας! Πόση απουσία αντέξαμε και πόση δύναμη ανακαλύψαμε μέσα μας! Όλοι μας λόγω πανδημίας και κάποιοι όπως εγώ κι ο γιος μου, λόγω της απώλειας πολύτιμων συνοδοιπόρων.

Έμαθα να κρατιέμαι από ό,τι μένει, από το παιδί μου, από φίλους και συγγενείς που έχουμε δέσει την αγάπη μας κι από τη σημαντική μάνα μου, που λίγο-λίγο γίνομαι γονιός της!

Σας αγαπώ όλους! Να έχετε καλές γιορτές και ελπίζω σύντομα να νομιμοποιηθούν και πάλι οι αγκαλιές!

Δείτε εδώ την ιστορία πίσω από τον γάμο της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Τι συμβαίνει με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά;

Πρόβλημα υπάρχει τους τελευταίους μήνες με την διαθήκη του Κώστα Βουτσά, με την Αλίκη Κατσαβού να έχει δυσκολίες, καθώς η διαδικασία λόγω της κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν τρέχει.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για την περιουσία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την οικογένεια, ευτυχώς, είμαστε όλοι αγαπημένοι. Το αστείο είναι ότι γράφονται ανακρίβειες και το δυστύχημα επίσης είναι ότι το ίντερνετ τις αναπαράγει για χρόνια, οπότε διαιωνίζεται το λάθος. Υπάρχουν οπωσδήποτε πνευματικά δικαιώματα, καθώς ο Κώστας ήταν και πρόεδρος στον «Διόνυσο», στην Εταιρεία Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων, και είχε φροντίσει για όλους τους ηθοποιούς, όχι μόνο για τον εαυτό του.

Τα δικαιώματα από τις ταινίες, από την τηλεόραση, αλλά και όλα τα πνευματικά δημιουργήματά του ως ηθοποιός, θα γίνουν τα απαραίτητα, αλλά τώρα, λόγω κορονοϊού, δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, προκειμένου να δηλωθούμε ως οι κληρονόμοι του και να τακτοποιηθούν τα κληρονομικά. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είμαστε όλες αγαπημένες μεταξύ μας. Δεν έχει καμία διαθήκη να τα ορίσει διαφορετικά, δεν υπάρχει διαθήκη, έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα του νόμου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν έτσι όπως ορίζει ο νόμος», είχε δηλώσει.