Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού

Ξεκίνησαν από φίλοι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη γνωριμία του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού

Λίγοι μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να κρατάει καθημερινά ζωντανή την μνήμη του ενώ πρόσφατα «ξεθάφτηκε» η ιστορία από την πρώτη γνωριμία τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μία παράσταση που συμμετείχαν μαζί και πολύ γρήγορα κατάλαβαν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν, στις 27 Φεβρουαρίου του 2016 στο Δημαρχείο της Αθήνας με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη. Τότε η Αλίκη Κατσαβού βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο μικρός Φοίβος μπήκε στις ζωές τους και τους έφερε απέραντη ευτυχία, ενώ η ηθοποιός φροντίζει να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram με τον γιο της - δείτε εδώ.

Έτσι γνωρίστηκε ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού

«Λόγω της φύσης του ρόλου που μας είχε ανατεθεί, κάναμε αρκετές πρόβες μαζί. Μάλιστα επειδή η πρόβα γινόταν στη Γλυφάδα, πήγαινα και τον έπαιρνα από το Κολωνάκι με το αυτοκίνητο για να μην ταλαιπωρείται. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα» είχε πει η Αλίκη Κατσαβού σε παλιότερη συνέντευξή της.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς γάμος

Αλίκη Κατσαβού: «Λύγισε» το διαδίκτυο με το στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο, το οποίο έκανε ολόκληρο το διαδίκτυο να «λυγίσει».

Η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει πολύ συχνά να φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις από τα υπέροχα χρόνια που έζησε στο πλευρό του Κώστα Βουτσά και να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές που πέρασε ο αείμνηστος ηθοποιός μαζί με τον γιο του.

Μπορεί ο μικρός Φοίβος να έχει μεγαλώσει πλέον, ωστόσο η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε σήμερα μία φωτογραφία από τότε που ήταν ακόμα μωρό και έκανε τα πρώτα του βήματα προς την αγκαλιά του μπαμπά του. Συγκίνηση προκάλεσε βέβαια και μία ανάρτηση που έκανε χθες η Αλίκη Κατσαβού.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Κώστας Βουτσάς γιος