Κώστας Βουτσάς: «Ράγισε» καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την ανάρτησή της

Το μήνυμα που συγκινεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: «Ράγισε» καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την ανάρτησή της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του αγαπημένου Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, κατάφερε να «ραγίσει» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων καθώς το μήνυμά της ήταν πολύ δυνατό.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες της μαζί με τον γιο της, Φοίβο Βουτσά - δείτε εδώ.

Αυτή είναι η ανάρτηση της συζύγου του Κώστα Βουτσά, Αλίκης Κατσαβού που ράγισε καρδιές

Αυτή τη φορά, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία δική της σέλφι και τη συνόδευσε με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα το οποίο βρήκε την ανταπόκριση των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι με τη σειρά τους έσπευσαν να της σχολιάσουν τις δικές τους σκέψεις.

«"Σε αυτό τον κόσμο τίποτα δεν είναι μόνιμο - ούτε καν τα προβλήματα μας" - Charlie Chaplin», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού: Πλημμύρισε από συγκίνηση το διαδίκτυο με την φωτογραφία του Φοίβου και του Κώστα Βουτσά

Από συγκίνηση πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής το διαδίκτυο με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλίκη Κατσαβού, με το γιο της Φοίβο και τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός δεν ξεχνάει λεπτό το σύζυγό της, ο οποίος της χάρισε το αγγελούδι της, στο οποίο έχει απεριόριστη αδυναμία. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες, από την ημέρα που "έφυγε" από τη ζωή, ωστόσο δεν βγαίνει από το μυαλό της.

Χθες, το βράδυ της, η Αλίκη Κατσαβού το πέρασε με το γιο της Φοίβο στο σαλόνι του σπιτιού τους, βλέποντας μια παλιά ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά.

Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού Φοίβος Κώστας Βουτσάς