Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Δεν είμαι έτοιμη να βγάλω τα μαύρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Κανονική ανατριχίλα προκάλεσε με τα λόγια της η Αλίκη Κατσαβού στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της. Η ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Βουτσά και για την απόφασή της να μην βγάλει ακόμα τα μαύρα.

«Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε.

Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: "δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα". Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα», έγραψε χθες σε μία ανάρτησή της η Αλίκη Κατσαβού.

Μετά από πολλά μηνύματα που δέχθηκε, η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει και να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο εξακολουθεί να φοράει μαύρα, παρόλο που βρίσκεται σε αρκετά νεαρή ηλικία και ο σύζυγός της έχει φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ πριν από λίγο καιρό μίλησε για τις σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά που προκάλεσε ανατριχίλα

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας! Δεν είμαι ακόμα έτοιμη, να βγάλω τα μαύρα, κι όχι γιατί με απασχολεί τι θα πει ο κόσμος. Υπόσχομαι όμως να προσπαθήσω για χάρη του παιδιού», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της.

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Μένω στο ενοίκιο»

Καρδιές ράγισε η Αλίκη Κατσαβού με την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μίλησε για το Κώστα Βουτσά και τη ζωή της μετά το θάνατο του.

Η ηθοποιός 6 μήνες μετά την απώλεια που έζησε, αναφέρθηκε στα περιουσιακά και την πολυσυζητημένη διαθήκη, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Η απώλεια είναι μεγάλη. Κάποια στιγμή βάρυνε πάρα πολύ αυτή η απουσία. Συγκεντρώνομαι στο παιδί, με έχει ανάγκη να είμαι πνευματικά υγιής, να είμαι χαρούμενη», είπε αρχικά μεταξύ άλλων.

«Το σπίτι αυτό δεν είναι δικό μου, εγώ μένω στο ενοίκιο. Για να ζήσω έχω την τέχνη μου, το επάγγελμά μου. Είμαι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός», συνέχισε.