Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές του Κώστα Βουτσά στην εντατική

Τα συγκινητικά λόγια της κόρης του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές του Κώστα Βουτσά στην εντατική

Τι τελευταίες στιγμές του πατέρα της, Κώστα Βουτσά στην εντατική, αποκάλυψε η Σάντρα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα, χθες το βράδυ. Τα λόγια της είναι πολύ συγκινητικά.

«Δεν είχαμε καταλάβει πως δε θα τα καταφέρει. Αλλά επειδή ήταν σε μια ηλικία τέτοια, και όπως μάθαμε, όσο πιο πολύ μένεις στην Εντατική, τόσο χειρότερο είναι. Γιατί το σώμα αρχίζει και αποδυναμώνεται. Πέρναγε ο καιρός και άρχιζαν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Μας είπαν ότι γιατροί ότι δεν είναι τόσο εύκολα πια τα πράγματα.

Είχε επαφή με το περιβάλλον. Πρόλαβα να του πω πράγματα. Τον αποσωλήνωσαν κάποια στιγμή. Κούναγε λίγο τα χέρια του, μας κοίταγε. Την τελευταία μέρα, πήγα στην Εντατική και ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν κανείς εκεί. Ούτε ο φρουρός στην πόρτα.

Μπήκα μέσα, τον φίλησα, τον αγκάλιασα, του μίλησα. Είχαμε όλες αυτή την ευκαιρία. Χωρίς να ξέρουμε πως θα φύγει τόσο γρήγορα. Αλλά έτυχε. Εμένα με πήρε η Νικολέττα και μου το είπε. Έφυγε 3 τη νύχτα. Ενημερωθήκαμε αμέσως. Η Νικολέτα ήταν εκεί» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, «τσάκισε» κόκαλα η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού.

Τι είπε η Σάντρα για την περιουσία του Κώστα Βουτσά;

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, "έσπασε" την σιωπή της για την διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού και έστειλε μια πολύ αυστηρή προειδοποίηση.

Συγκεκριμένα, στα Μεσάνυχτα έβαλε ένα τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έγραφαν διάφορα για την περιουσία του επιτυχημένου Κώστα Βουτσά, την οποία άφησε στα τέσσερα παιδιά του.

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Κώστας Βουτσάς κόρη Βουτσά

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά. Ανατριχιαστική ωστόσο είναι και η αποκάλυψη για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά.