Αποκάλυψη από την Αλίκη Κατσαβού - «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα»

Ανατριχίλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη από την Αλίκη Κατσαβού - «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κώστα»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού, με την ίδια να εξομολογείται, ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε ο Κώστας Βουτσάς λίγο πριν φύγει από τη ζωή, με τους γιατρούς να τον ξυπνάνε για λίγο.

Η Αλίκη Κατσαβού έχασε από το πλευρό της τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά πριν από λίγο καιρό και η απώλεια αυτή ήταν πολύ μεγάλη για εκείνη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο DownTown Κύπρου θέλησε να μιλήσει για το πώς βίωσε την όλη εμπειρία του θανάτου του Κώστα Βουτσά, τόσο εκείνη όσο και ο γιος της Φοίβος, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τι ακριβώς συνέβη και τι της είπε ο ηθοποιός λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ας γυρίσουμε στον περασμένο Φεβρουάριο: πηγαίνοντας προς το νοσοκομείο τι αίσθηση είχες;

Θα σου πω. Μπαίνοντας στο ασθενοφόρο, είχα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, εξού και το κάλεσα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κανείς δεν σκέφτεται το χειρότερο, αλλά το βλέπει ως μια δυσκολία που θα ξεπεραστεί. Όπως και την προηγούμενη φορά που ο Κωστής είχε νοσηλευτεί και το ξεπέρασε, έτσι κι αυτή τη φορά, παρέμενα ψύχραιμη και πίστευα πως θα το ξεπεράσει. Πίστευα πως θα βγει νικητής, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών για τη δυσκολία της κατάστασης…

Ο ίδιος ο Κώστας ήταν ψύχραιμος;

Ο Κώστας μπήκε πολύ σύντομα σε καταστολή. Μια ευκαιρία για μια επαφή μαζί του είχα το Σάββατο πριν τον θάνατό του. Οι γιατροί τον ξύπνησαν με τραχειοτομή και μπόρεσα να διαβάσω τα χείλη του – πάντα ήταν το παιχνίδι μας αυτό. Μου είπε: «Θέλω να βγω γρήγορα έξω!». Επίσης, μου αφιέρωσε ένα τραγούδι, μου έλεγε «άκου, άκου» και μου έδειχνε ένα ραδιοφωνάκι σε μια γωνία. Από την ταραχή μου δεν κατάλαβα ποιο τραγούδι ήταν για να το θυμάμαι. Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια.