Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού - «Ο Κώστας ήταν η ζωή μας...»

Η συγκλονιστική της συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού - «Ο Κώστας ήταν η ζωή μας...»

Για ακόμα μία φορά με τα λόγια της για τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, μιας και εξήγησε πως για εκείνη και τον μικρό Φοίβο, ο κορυφαίος ηθοποιός αποτελούσε όλη τους τη ζωή.

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο DownTown Κύπρου και αναφέρθηκε στη ζωή που έζησε στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετώπισε την είδηση του θανάτου του.

Η Αλίκη Κατσαβού έχει δείξει από την πρώτη στιγμή πως ο χαμός του Κώστα Βουτσά της στοίχισε και σε προηγούμενη συνέντευξή της, θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες για την διαθήκη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ας γυρίσουμε στον περασμένο Φεβρουάριο: Πηγαίνοντας προς το νοσοκομείο τι αίσθηση είχες;

Θα σου πω. Μπαίνοντας στο ασθενοφόρο, είχα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, εξού και το κάλεσα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κανείς δεν σκέφτεται το χειρότερο, αλλά το βλέπει ως μια δυσκολία που θα ξεπεραστεί. Όπως και την προηγούμενη φορά που ο Κωστής είχε νοσηλευτεί και το ξεπέρασε, έτσι κι αυτή τη φορά, παρέμενα ψύχραιμη και πίστευα πως θα το ξεπεράσει. Πίστευα πως θα βγει νικητής, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών για τη δυσκολία της κατάστασης…

Αλίκη Κατσαβού συνέντευξη

Νιώθεις πως βρίσκεις πια, σιγά-σιγά, τα πατήματά σου;

Το δύσκολο με μένα είναι πως πρέπει να σταθώ πάνω από το δικό μου πένθος, γιατί υπάρχει ένα παιδί. Κλαίω με την καρδιά, δεν κλαίω με τα μάτια. Ο Κώστας ήταν η ζωή μας, η χαρά μας, ήταν όλη μας η μέρα. Και να έτρεχα όλη μέρα για δουλειές, όσο κουρασμένη και να ήμουν, περίμενα από τον Κώστα να δώσει τον τόνο της ημέρας, να κάνει την ανατροπή, την έκπληξη… Ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Και για τον Φοίβο βλέπω πως ισχύει αυτό. Συνεχώς μου λέει: «Άντε να πάμε στο παιχνιδομάγαζο και να περιμένει ο μπαμπάς.