«Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά - «Ήταν Μάιος...»

Το μήνυμά της για την πανδημία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά - «Ήταν Μάιος...»

Μέσα από μία νέα ανάρτηση, λίγο μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και με αφορμή την έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας, η Αλίκη Κατσαβού, «τσακίζει» κόκαλα, μιας και βρήκε μία φωτογραφία του ηθοποιού στο κινητό της από έναν περασμένο Μάιο.

Από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, η οικογένειά του αλλά και όλη η Ελλάδα, βυθίστηκαν στη θλίψη μιας και έχασαν έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή αυτό που ήξερε να κάνει καλά, ήταν να προσφέρει γέλιο και χαρά.

Η Αλίκη Κατσαβού, πολύ συχνά μέσα από τα social media, φροντίζει να αναπολεί στιγμές με τον αγαπημένο της από την καθημερινότητά τους, και να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ τις προάλλες είχε αποκαλύψει και ποια ήταν τα τελευταία του λόγια.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από λίγες ώρες, όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του ηθοποιού και έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για τις εκδηλώσεις πολιτισμού που προς το παρόν έχουν «παγώσει» λόγω της πανδημίας.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά που «τσακίζει» κόκαλα

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα! Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν... Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο... "μας κυβερνάνε δύο πο@τ@νες, η μίζα και η ψήφος"! Ε, αυτό...» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού κάτω από τη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά στο facebook.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς