Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πότε αναμένεται να γίνουν οι αρραβώνες με την αγαπημένη του

«Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο πλευρό της αγαπημένη του, Ιλάειρα καθώς όπως αποκάλυψαν αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Αυγούστου. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τους "τσάκωσε" στο αεροδρόμιο, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της αγαπημένης του

«Είδαμε πολλά για τον γάμο, φωτογράφους, δεξιώσεις, εκκλησίες, τα πάντα όλα και την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολλά ραντεβού για τον γάμο. Περίμενα απέξω δύο ώρες όταν διάλεγε νυφικό.

Expand player

Τον άλλον μήνα θα γίνουν οι αρραβώνες στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, θα γίνει χαμός. Κουμπάρος θα είναι ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η σύζυγός του.Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα».

Βίντεο από την πρόταση γάμου στην σύντροφό του - Φανερή η συγκίνησή της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιας και τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με την 22χρονη Ιλάειρα και μάλιστα της έκανε πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Αράχωμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και εκείνο το βράδυ ο 30χρονος θεατρικός παραγωγός την ζήτησε για γάμο. Οι δυο τους μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (9/1) στην εκπομπή Τι λες τώρα και μεταξύ άλλων προβλήθηκε κι ένα βίντεο με την πρόταση που έκανε ο Μαυρίκιος στην αγαπημένη του.

Ο ίδιος βλέπουμε να βγάζει το δαχτυλίδι από ένα υποτιθέμενο χαλασμένο μικρόφωνο και το δίνει γονατιστός στην Ιλάειρα με την ίδια φυσικά να απαντά θετικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υπερπαραγωγή το σπίτι του με τα 10.000 λαμπάκια

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Παναγιωτόπουλο: «Σύντομα θα βγει στη φόρα...»