Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - Το εντυπωσιακό μονόπετρο "τράβηξε" το ενδιαφέρον

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε  πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Το απόγευμα της Κυριακής 2/12 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μια άκρως ιδιαίτερη αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις για το σπίτι του που είναι υπερπαραγωγή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μέχρι στιγμής δεν είχε αναφέρει σχεδόν πουθενά για την αγαπημένη του ενώ δεν την έχουμε δει ούτε σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας το 2022 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε και πάνω απ’ όλα υγεία και αγάπη. Εμένα ξεκίνησε με ένα μεγάλο ΝΑΙ στην σπουδαιότερη πρόταση που έκανα ποτέ… Μια πρόταση που νόμιζα πως δεν θα κάνω ποτέ… Σύντομα θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας…».

Η καταγωγή, η ηλικία και η καριέρα - Όσα δεν γνωρίζαμε

Γεννημένος στη Λεμεσό της Κύπρου, ο Μαυρίκιος είναι 29 ετών και ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές από την ηλικία των 5 ετών, όταν ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και τραγουδιού σε ωδεία.

Στη συνέχεια αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές του στο πιάνο, στο ακορντεόν, στα ανώτερα θεωρητικά, στην ενορχήστρωση, στη σύνθεση και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Royal Schools of Music.

Μαυρίκιος Μαυρικίου βιογραφικό

Η καριέρα του

Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς και αξιόλογους διαγωνισμούς, τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και της Ελλάδας όσο και ιδιωτικών φορέων, με πρώτα βραβεία ερμηνείας και σύνθεσης, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως σολίστας σε πολλές συναυλίες με χορωδίες και ορχήστρες και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους. Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά, ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια από τη MINOS EMI - Universal.

Την περίοδο της διαμονής του στην Ελλάδα ο Μαυρίκιος γνωρίζει και συνεργάζεται με σπουδαίους και αξιόλογους καλλιτέχνες, συνθέτες και ερμηνευτές, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Ελένη Δήμου, Λένα Αλκαίου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ηρώ Σαΐα, Julie Massino, Σία Κοσκινά και άλλους.

Την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά την κυκλοφόρησε από την MINOS EMI - Universal, με τίτλο «Διασκευές» με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα. Ο δίσκος παρουσιάστηκε με μια μεγαλειώδη καλοκαιρινή περιοδεία στις γειτονιές της Ελλάδας με τον ίδιο τον συνθέτη να τον συνοδεύει στο πιάνο, την Ορχήστρα των Αισθήσεων, την οποία δημιούργησε ο Μαυρίκιος το 2014 και αποτελείται από 20 μουσικούς να τους πλαισιώνει και φιλικές συμμετοχές διακεκριμένων ερμηνευτών.

Ενώ, έχει συμμετάσχει και στη «Μεγάλη Συνάντηση» του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Χατζή, οι οποίοι τον επέλεξαν ως ερμηνευτή των τραγουδιών τους στο Μικρό Παλλάς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down Twon, όταν τον ρώτησαν πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του, τραγουδιστή, συνθέτη ή θεατρικό παραγωγό είχε πει:

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο. Όταν με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι και λέω 29, κανείς δεν το πιστεύει με το βιογραφικό που έχω. Μου λένε ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. «Πότε πρόλαβες και έκανες σπουδές μουσικολογίας, υποκριτικής, έκανες ενορχηστρώσεις, έδωσες συναυλίες και ανέβασες τόσες παραγωγές; Συν πάρα πολλά master class στο εξωτερικό». Ε, τα πρόλαβα γιατί έχω πολύ ανήσυχο μυαλό, που δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο αντικείμενο».