Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υπερπαραγωγή το σπίτι του με τα 10.000 λαμπάκια

Σαν να βγήκε από παραμύθι!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υπερπαραγωγή το σπίτι του με τα 10.000 λαμπάκια

Μετά από το δημόσιο "άδειασμα" στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στο σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου όπου ο ίδιος τους ξενάγησε στο στολισμένο από 10.000 λαμπάκια.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Σε όποια γωνιά και να κοιτάξεις υπάρχει ο Μίμης Πλέσσας. Βίωσα δύσκολα περιστατικά βίας και εκφοβισμού στον στρατό, λόγω ζήλειας που υπήρχε, επειδή γινόμουν γνωστός.

Πολλοί άνθρωποι μου έκλεισαν πόρτες, κυρίως ηθοποιοί, που μου είπαν “ποιος είσαι τώρα εσύ που με παίρνεις να μου κάνεις πρόταση;”. Μετά μόνοι τους με αναζήτησαν να συνεργαστούμε».

«Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε δηλώσεις ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το θέμα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο που έχει πάρει μεγάλες προεκτάσεις από τις εκπομπές.

«Με έχουν χτυπήσει στο στρατό, όταν είχα κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το 2009. Όταν γύρισα πίσω στο στρατόπεδο, επειδή μου έδωσαν μια τιμητική άδεια, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου που διακρίθηκα σε κάτι και έλειψα κι έκαναν αυτοί δουλειές στη θέση μου. Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο. Είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και μια απόπειρα που είχε γίνει αργότερα, που κάποιος προσπάθησε να μου επιβληθεί με τη βία, αλλά κατάφερα και βρήκα τη δύναμη, του έδωσα μια σπρωξιά και το κατήγγειλα. Αυτός ήταν κι ένας λόγος που έγινα παραγωγός γιατί δεν είχα τη διάθεση να υποκύψω σε ανώμαλες ή βίαιες ορέξεις θεατρανθρώπων, παραγωγών, διευθυντών δισκογραφικής εταιρείας. Αυτό μου συνέβη και στο χώρο του θεάτρου και στο χώρο της μουσικής».

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, είπε: «Με τον Ορφέα έχουμε μιλήσει. Ήταν σίγουρα λάθος η αρχική μου τοποθέτηση που αναφέρθηκε ονομαστικά κι έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό που τα φούσκωσε ήταν ότι πήραν θέση διάφοροι άνθρωποι που δεν έπρεπε γιατί δεν γνώριζαν. Μια συγκεκριμένη εκπομπή το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα, άρχισε κι έβγαζε τον καθένα, άλλα λέγανε, άλλα γράφανε από κάτω στους τίτλους».