Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Δεν μου έκανε εντύπωση που..." - "Άδειασε" δημόσια τον Γιάννη Χατζηγεωργίου

Οι αιχμηρές του δηλώσεις με αφορμή την αποχώρηση του ηθοποιού από θεατρικές παραστάσεις για να πάρει μέρος στο Survivor 5

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαυρίκιος Μαυρικίου:

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από θεατρικές παραστάσεις για να πάρουν μέρος στο Survivor.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου για Χατζηγεωργίου - Κουρεντή

«Δεν μου έκανε καμία εντύπωση, ούτε ότι συνέβη, ούτε ο άνθρωπος που το έκανε. Έχω εμπειρία από αυτή την ιστορία. Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, τον είχα στο Κλουβί με τις τρελές αλλά αποχώρησε. Είχα αναγκαστεί να παίξω τον ρόλο του γιατί και τότε μας άφησε για μια καλύτερη δουλειά. Το έχει ξανακάνει.

Συμβαίνει από συγκεκριμένους ανθρώπους, δεν θεωρώ ότι είναι επαγγελματικό. Και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν στην Σταχτοπούτα και όταν συνέχισα δεύτερη σεζόν δεν ήρθε γιατί είχε μια άλλη παράσταση. Η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έφυγε για κάποιον άλλον λόγο που δεν κατάλαβα. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, ας τους εντοπίσουμε, να τους βάλουμε σε μια λίστα και να ξέρει ο παραγωγός ότι όταν παίρνω αυτόν τον άνθρωπο υπάρχει κίνδυνος να φύγει», σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Θα χρεωθεί στο λαιμό του ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο» - "Κόλαφος" ο Μαυρικίου και κατά του Σερβετάλη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό.

«Πρέπει να σεβόμαστε το πιο ιερό πράγμα στο θέατρο που είναι το κοινό. Το κοινό είναι αυτό που πληρώνει και θέλει να δει μια παράσταση. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος από τη θέση στην οποία βρίσκεται, που μπορεί να είναι μια θέση πιο άνετη από τη θέση των τεχνικών ή των υπολοίπων συντελεστών μιας δουλειάς που βιοπορίζονται μέσα από αυτό.

Και επειδή συνήθως οι πρωταγωνιστές αμείβονται έτσι με ποσοστά, οπότε λόγω της ποσοστιαίας επιτυχίας θεωρώ ότι έχει βγάλει κάποια χρήματα από αυτή την επιτυχία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπρεπε να σκεφτεί ότι όλοι αυτοί οι υπόλοιποι γύρω γύρω βιοπορίζονται μέσα από αυτό. Θα χρεωθεί στο λαιμό του ανθρώπους που ξαφνικά θα βρεθούν στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παραγωγός.