Νέα "πυρά" του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά του Παπαδόπουλου - «Θα προχωρήσω σε μήνυση»

«Δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους και δέχομαι λάσπη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα

Ακάθεκτη φαίνεται πως συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με αφορμή τη συνέντευξη του δεύτερου για τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς που βρίσκονται στο θέατρο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε το πρωί της Τρίτης (23/11) στη εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον Ορφέα Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως επικοινώνησε μαζί του με τη συνέντευξη.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Ορφέα Παπαδόπουλο

«Ο Ορφέας Παπαδόπουλος κόλλησε κορωνοϊό το καλοκαίρι και εμείς κάναμε πρόβες με άλλο ηθοποιό που θα τον αντικαθιστούσε. Οι ηθοποιοί του θιάσου ανησυχούσαν με τον Ορφέα, ένιωθαν ότι ήταν σε κίνδυνο. Επικοινωνήστε και με τον κύριο Γιαννόπουλο να σας το επιβεβαιώσει, μου έλεγε ότι έχω απόλυτο δίκαιο.

Με ρωτούσαν αν ο Ορφέας έχει κάνει τεστ και πώς θα μπουν μαζί του στο πούλμαν να ταξιδέψουν. Δείχνω την κοινωνική μου ευαισθησία, θέλοντας να προστατεύσω τους ηθοποιούς και το κοινό. Για να δείτε ποιος λέει ψέματα, είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί του. Του έστειλα μήνυμα και του ζήτησα συγγνώμη που χρησιμοποίησα το όνομά του και δύο ώρες μετά έλεγε ότι δεν επικοινώνησα μαζί του.

Έχω μία από τις πιο σοβαρές εταιρίες παραγωγής και αυτή τη στιγμή δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους με τις παραγωγές μου και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Και αντί να ακούσω ένα ευχαριστώ δέχομαι λάσπη. Είπε ότι εγώ του έριξα λάσπη, αυτός την πέταξε τη λάσπη. Θα προχωρήσω σε μήνυση για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει μια συνεννόηση με τον Ορφέα Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν "δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού"»

Σε οργισμένες δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά του Ορφέα Παπαδόπουλου, μετά την μεγάλη παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους τις τελευταίες μέρες.

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη που έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, στην οποία μίλησε για τους ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί. Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος με μία εμφάνισή του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν «δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, δεν θέλουμε κοινές σκηνές μαζί του, δεν θέλουμε στο ίδιο πούλμαν». Αν δεν είναι αυτά προβλήματα σε μία παραγωγή, τότε ποια είναι ρε παιδιά;

Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του, του έχω στείλει μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ. Βγήκε και είπε ότι ποτέ δεν επικοινώνησα μαζί του. Δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή να λέει ό, τι θέλει. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες», είπε χαρακτηριστικά.