«Χθες το βράδυ για πρώτη φορά...» - "Σπάει" τη σιωπή της η δικηγόρος του 35χρονου για τη μήνυση στην Τούνη

«Προχωράμε ακόμη σε πιο συκοφαντικά πράγματα»

Το πρωί της Τρίτης (18/1) ανακοινώθηκε η δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος της Ιωάννας Τούνη από τον άνδρα που κατονόμασε ως υπεύθυνο για τη διαρροή του ροζ βίντεο. Η δικηγόρος του 35χρονου μίλησε στο Πρωινό και εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, αφορμή στάθηκαν τα βίντεο που ανέβασε χθες (17/1) η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία κατηγορεί ανοιχτά τον 35χρονο.

Expand player

Οι δηλώσεις της δικηγόρου του 35χρονου για την Ιωάννα Τούνη

«Προχωρήσαμε σε δεύτερη μήνυση γιατί ειπώθηκαν νέα πράγματα, συκοφαντικά και ψευδή στη νέα της δημοσίευση. Εμείς ελπίζαμε πως μετά την υποβολή της πρώτης μήνυσης που έγινε η υπόθεση θα έπαινε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ένας δρόμος υπάρχει και αυτός είναι ο δρόμος των δικαστηρίων.

Χθες το βράδυ ανέφερε για πρώτη φορά πως έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Η σεξουαλική εκμετάλλευση για έναν ενήλικα είναι μία μόνο. Προχωράμε ακόμη σε πιο συκοφαντικά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του 35χρονου.

«Κόλαφος» ο Ηλίας Γκιώνης κατά της Ιωάννας Τούνη - «Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Γκιώνης ξέσπασε κατά της Ιωάννας Τούνη μετά από τη σειρά αναρτήσεων που έκανε η ίδια για το θέμα του ροζ βίντεο και για τον ίδιο τον Ηλία Γκιώνη.

«Μη μου ξαναστείλετε παρακαλώ την άθλια Ιωάννα Τούνη που είναι το πιο μεγάλο Κλάουντ των ημερών. Έχει το θράσος να μιλά για εμένα αυτή που πήρε ένα ολόκληρο κίνημα #metoo και μια ιστορία βιασμού που όλοι παλεύουμε να πέσει φως και εκείνη θυματοποιεί τον εαυτό της, ενώ είναι φίλη με όλους τους βιαστές από το Αχίλλειον φτιάχνει τις στολές τους στο μαγαζί και όχι μόνο…

Μετά τις νέες εξελίξεις και έρευνες με τα ονόματα, τολμά και κάνει παιχνίδι με στόρις στο προφίλ της. Και όσοι έχετε έρθει σε αυτό το προφίλ για ντράμα και μόνο σας παρακαλώ να αποχωρήσετε. Δεν έχω κάποιον αυτοσκοπό εδώ μέσα και κάποιος να πει στην άθλια ινφλουένσερ αφού μιλάει με νούμερα, ότι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τον έβγαλα μόνο με 8.000 υπέροχα πλάσματα εδώ μέσα.

Εγώ αυτό το προφίλ το έχω χρόνια ολόκληρα και αν είναι να είμαι ήρεμος, να φύγουν όλοι και να μείνουν λίγα και καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με δάκρυα στα μάτια ο Αλεξάνδρου για την υπόθεση της Τούνη - «Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο...»

Η απάντηση του άνδρα που κατηγορεί η Τούνη: «Δεν είμαι εγώ αυτός που διέρρευσε το βίντεο...»