Με δάκρυα στα μάτια ο Αλεξάνδρου για την υπόθεση της Τούνη - «Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο...»

Οργισμένος μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του ανθρώπου που κατήγγειλε η influencer

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια ο Αλεξάνδρου για την υπόθεση της Τούνη - «Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο...»

Θέμα συζήτησης έγινε το πρωί της Δευτέρας (17/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα η καταγγελία της Ιωάννας Τούνη για το πρόσωπο που διέρρευσε το βίντεό της. Στην εκπομπή του ALPHA μίλησε ο δικηγόρος του επιχειρηματία που κατήγγειλε η Influencer, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρθηκε στη θέση του εντολέα του που έκανε μήνυση στην Ιωάννα Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξόργισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να μην του απαντήσει.

Οι δηλώσεις των δικηγόρων και το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημλητρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά. Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του», απάντησε ο δικηγόρος.

«Θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου. Ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι. Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Ένας άνθρωπος που βλέπει να τραβάνε βίντεο μία κοπέλα που δεν το γνωρίζει... Και δεν το λέω μόνο για την κοπέλα μου. Δηλαδή στην υπόθεση της 24χρονης;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Εξαφανισμένη η Ιωάννα Τούνη μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση

Μετά τον χαμό που έχει συμβεί στην Θεσσαλονίκη με τον αποτρόπαιο βιασμό της 24χρονης, αφού αναφέρθηκε το όνομα της Ιωάννας Τούνη η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διέψευσε πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε εμπλοκή με το δικό της revenge βίντεο που είχε κυκλοφορήσει εδώ και κάποια χρόνια.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση κατονόμασε για πρώτη φορά τον άνθρωπο που δημοσίευσε σύμφωνα με τα λεγόμενά της το εν λόγω βίντεο... Λίγες ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας πήρε θέση και αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην ανάρτησή του έγραφε χαρακτηριστικά:

«Το όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο internet κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της», ενώ αναφέρει ότι:

«έχω υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» και καταλήγει:

«Εξ άλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος».

Λίγες ώρες αργότερα από αυτό η Ιωάννα έκανε ανάρτηση πως ταξιδεύει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έχουνε περάσει 24 ώρες και είναι από τις ελάχιστες φορές που η infuencer δεν έχει δημοσιεύσει κάτι άλλο στο προφίλ της.

Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο

Η ίδια η επιχειρηματίας στο παρελθόν έχει δηλώσει πολλές φορές πως όταν εξαφανίζεται από τα social media είναι ή πολύ χαρούμενη ή πολύ ευτυχισμένη. Μαντέψτε εσείς τι από τα δυο ισχύει αυτή την στιγμή...