Η απάντηση του άνδρα που κατηγορεί η Τούνη: «Δεν είμαι εγώ αυτός που διέρρευσε το βίντεο...»

«Πόλεμος» στα social media

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η απάντηση του άνδρα που κατηγορεί η Τούνη: «Δεν είμαι εγώ αυτός που διέρρευσε το βίντεο...»

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή τον βιασμό 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι κατονόμασαν τους ανθρώπους που φημολογείται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση, χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή τους στο περιστατικό.

Το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου βγήκε στην επιφάνεια, ως το άτομο το οποίο διέρρευσε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, όμως λίγες ώρες μετά η γνωστή Influencer, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από το όνομά του, κατονομάζοντας τον άνθρωπο που, όπως ισχυρίζεται, είναι υπεύθυνος για την διαρροή του βίντεό της.

Ο Μ.Κ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα Instagram, θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ειπώθηκαν από την Τούνη και προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου 15/01, με σκοπό να μιλήσει για την δική του πλευρά σχετικά με το συμβάν.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Κατμετζόγλου που κατηγορείται από την Τούνη για την διαρροή του ροζ βίντεό της

Ο Μ.Κ, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι «το όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της», ενώ αναφέρει ότι:

«έχω υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» και καταλήγει:

«Εξ άλλου από την δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου είμαι θύμα και εγώ ο ίδιος».

Η απάντηση του άνδρα που κατηγορεί η Τούνη

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου για την εμπλοκή του στην υπόθεση

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει γίνει ο κακός "χαμός" με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος είδε να εμπλέκεται επίσης το όνομά του μέσω των social media για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Έτσι, ο γνωστός επιχειρηματίας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς δημοσίευσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό όπου μεταξύ άλλων διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή με τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως την συγκεκριμένη περίοδο που έγινε το περιστατικό βρισκόταν στο εξωτερικό.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια τις τελευταίες ημέρες εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram σε μια αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας, κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να είχα την οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ την οποιαδήποτε ανάμειξη σε κάτι τέτοιο. Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό.

Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια.

Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες.

Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή».