Zayn Malik: Απατούσε την Gigi Hadid με γνωστή ηθοποιό!

''Πέτρα'' του σκανδάλου η...

Τέλος στην σχέση του Zayn Malik με την Gigi Hadid (δείτε εδώ το παρασκήνιο του χωρισμού τους). Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως. Μετά την πρόσφατη διαμάχη του τραγουδιστή με την μαμά του μοντέλου, η οποία τον κατηγόρησε ότι την πέταξε σε μία ντουλάπα, φαίνεται ότι αποκαλύπτεται ένα νέο ''σκάνδαλο''.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ο τραγουδιστής είχε παράλληλη σχέση με την γνωστή ηθοποιό Abi Clarke, όσο ήταν ακόμα ζευγάρι με το σούπερ μόντελ και μητέρα του παιδιού του.

Expand player

Ο Ο Zayn και η Abi γνωρίστηκαν για πρώτη φορά, σε ένα μπαρ στο Los Angeles, με τον τραγουδιστή να μένει εντυπωσιασμένος. Το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει. Λέγεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε εμμονή μαζί της. Η σχέση τους ήρθε στο τέλος της όταν η star είδε ένα μήνυμα στο κινητό του από την Gigi. Λεπτομέρειες για την σχέση της με τον 29χρονο έχουν κάνει χαμό στα social media!

«Κάναμε βόλτες στην κρεβατοκάμαρα του Zayn που έμοιαζε με μπουντρούμι. Το σκηνικό ήταν βγαλμένο από την ταινία Fifty Shades of Grey. Τον αποκάλεσα «Mr Grey» μου. Περάσαμε υπέροχα μαζί», εξομολογήθηκε η Abi Clarke, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun».

Ο νεαρός τραγουδιστής, χώρισε από την 26χρονη Gigi Hadid, τον περασμένο Οκτώβριο. Ενώ το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Khai.

Η ηθοποιός στην συνέχεια δήλωσε:«Ένιωσα απαίσια. Νόμιζα ότι αυτός και η Τζίτζι είχαν τελειώσει. Δεν ήθελα να γίνω τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Ένιωσα μεγάλη απογοήτευση. Λυπήθηκα τόσο πολύ», δήλωσε στη συνέχεια η ηθοποιός, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε ότι ο τραγουδιστής βρισκόταν ακόμη σε σχέση με τη Gigi Hadid.

Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής δίνει συνεχώς τροφή στα social media

Ποιός είναι όμως ο Zayn Malik

Ο Zayn είναι Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μπράντφορντ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας, ο Μάλικ συμμετείχε σαν σόλο καλλιτέχνης στον Βρετανικό μουσικό διαγωνισμό The X Factor το 2010. Αφού αποκλείστηκε σαν σόλο ερμηνευτής, ο Μάλικ επέστρεψε στον διαγωνισμό, μαζί με άλλους τέσσερις διαγωνιζόμενους, για να δημιουργήσουν ένα αγορίστικο συγκρότημα που θα γινόταν γνωστό ως One Direction. Ο Μάλικ έφυγε από το συγκρότημα 25 Μαρτίου του 2015 και υπέγραψε ατομικό συμβόλαιο ως σόλο καλλιτέχνης με την εταιρεία RCA RECORDS. Κατά τα λεγόμενά του, θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις 25 Μαρτίου το 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του ως σόλο καλλιτέχνης με το όνομα Mind of Mine.

Υιοθετώντας ένα περισσότερο εναλλακτικό R&B μουσικό στυλ μαζί με το ντεμπούτο του άλμπουμ του, Mind of Mine (2016) και την κυκλοφορια του κομματιού, "Pillowtalk", ο Malik έγινε ο πρώτος Βρετανός άντρας καλλιτέχνης που έκανε ντεμπούτο και βρέθηκε στην κορυφή, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Μάλικ έχει αποκτήσει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ένα Αμερικανικό Μουσικό Βραβείο (AMAs), ένα Μουσικό Βραβείο Billboard και ένα βραβείο MTV Video Music Award.

Απέκτησε παιδί με την Gigi Hadid τον Σεπτέμβριο του 2020.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Bella Hadid: Ερωτευμένη με εγγονό γνωστού ηθοποιού!

H Gigi Hadid απογείωσε την τάση του καλοκαιριού μόνο με €19,99!