H Gigi Hadid απογείωσε την τάση του καλοκαιριού μόνο με €19,99!

Με ένα vintage κομμάτι στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Gigi Hadid απογείωσε την τάση του καλοκαιριού μόνο με €19,99!

Η Gigi Hadid είναι αδιαμφησβήτητα η "βασίλισσα του street style", αφού σε όλες τις εμφανίσεις της στους δρόμους των πόλεων όπου έχει βρεθεί κάνει τη διαφορά με τις επιλογές της. Είτε περπατά στο κόκκινο χαλί με glam looks, είτε βρίσκεται σε μια πασαρέλα διάσημου οίκου, είτε πηγαίνει βόλτα με την αδελφή της Bella Hadid, είτε παίζει στο πάρκο με τη νεογέννητη κορούλα της, που φοράνε συχνά και παρόμοια outfits, η Gigi απογειώνει ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει.

Χειμώνα-καλοκαίρι η όμορφη Gigi δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει τις στυλιστικές της "δημιουργίες" σε street looks που θέλουμε να κοπιάρουμε. Η ίδια επιλέγει από κλασικά blazers σε γκρι ή μαύρο χρώμα, από μοναδικά total-white σύνολα και tie-dye επιλογές μέχρι την πιο πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, που εύκολα βάζει τα γυαλιά και στους μεγαλύτερους στυλίστες.

gigi hadid crochet top

Το απόλυτο crochet top

Ήδη γνωρίζεις καλά (αφού σε έχω ενημερώσει πολλάκις!) ότι τα πλεκτά κομμάτια φέτος είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού. Κι αν σου μοιάζουν... χοντρά για την εποχή, δανείσου (ή κλέψε!) τη ιδέα της Gigi για να καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις. Η τάση της στυλιστικής μας επιστροφής στο παρελθόν, ειδικά στη δεκαετία του '70, είναι μία από τις σημαντικότερες που βλέπουμε όχι μόνο στις πασαρέλες αλλά και στο street style να ανθίζει!

Ανάμεσά στους πολλούς τρόπους που έχεις για να υιοθετήσεις το vintage trend είναι και τα πλεκτά, ήτοι τα χειροποίητα (ή που μοιάζουν χειροποίητα), τα οποία αποτελούνται από μοτίβα και είναι διάφανα έτσι ώστε να κάνεις μαζί τους το πιο στυλάτο layering.

H Gigi, λοιπόν, επέλεξε ένα πλεκτό μπλουζάκι από τα Mango, στη must απόχρωση της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το κίτρινο και εμφανίστηκε σούπερ κομψή με ένα wide pants λινό και παρόμοιο polo μέσα από το πλεκτό της top. Και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία, αφού κοστίζει μόλις €19,99!

H ιδέα εδώ είναι το comfort style, μια εμφάνιση που μπορεί να είναι απλή κι... απέριττη, αλλά είναι τόσο πετυχημένη στον στόχο της, που δεν ε΄λιναι άλλος από ένα σούπερ trendy look που παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες.

Αγόρασε το top

Mango crochet top

Πλεκτό top με μοτίβα λουλουδιών, €19,99, Mango