H τάση που φόρεσε η Gigi και η κόρη της μας έκλεψε την καρδιά

Το σούπερ model και η μικρή είναι τα απόλυτα Fashion icons

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H τάση που φόρεσε η Gigi και η κόρη της μας έκλεψε την καρδιά

H Gigi Hadid δεν χρειάζεται συστάσεις αλλά ούτε και να σχολιάσουμε το στυλ της και την ικανότητά της στη μόδα. Πέρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όντας ένα από τα πλέον διάσημα μοντέλα στον κόσμο με εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά αλλά και με συνεργασίες με σπουδαία brands, ξέρει καλύτερα από όλες μας όχι μόνο τις τάσεις της κάθε σεζόν αλλά και πώς θα τις αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Μανούλα για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, με τον αγαπημένο της Zayn Malik υποδέχτηκαν στην αγκαλιά τους την πανέμορφη κόρη τους Kaia. Ήδη η Gigi έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες της στο Instagram, όπου η μικρή είναι από τώρα ένα μικρό μοντέλο. Τι σημαίνει αυτό; Η μαμά της την ντύνει με υπέροχα ρουχαλάκια!

gigi hadid tie-dye look

Μάλιστα σε μια πρόσφατη φωτογραφία μαμάς και κόρης, όχι μόνο η μικρή είναι μια κούκλα, αλλά και οι δυο τους φοράνε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το tie-dye σε παστέλ αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα σε ροζ και μοβ.

Η μαμά φοράει ένα denim jumpsuit (δες εδώ τα πιο hot του καλοκαιριού) Isabel Marant και η mini-me επίσης είναι ντυμένη με φορμάκι και φούτερ στους ίδιους τόνους. Η μαμά ποζάρει με την κόρη της στο αγρόκτημά τους και μας δείχνει περιχαρής πως η μικρούλα, έστω κι αν είναι λίγων μηνών, έχει τα φόντα από τώρα να ακολουθήσει τα fashion βήματα της μαμάς της.

gigi hadid με το μωρό της

Η τάση που λατρεύουμε να... μισούμε

Όσον αφορά στην εν λόγω τάση, έκανε θραύση στις πασαρέλες S/S2021 και υιοθετήθηκε ήδη από πολλές influencers αλλά και επώνυμες στους δρόμους της πόλης και στις street style εμφανίσεις τους. Έχει τις ρίζες της σε αρχαίες μεθόδους βαφής υφασμάτων και άρχισε να συναντάται πρώτη φορά το 500 μ.Χ. στο Περού. Η διαδικασία αποτελείται από δίπλωμα, στρίψιμο ή τσαλάκωμα του υφάσματος, στη συνέχεια δέσιμο με κορδόνια ή ελαστικές ταινίες και στο τέλος εφαρμογή βαφής, εξ ου και το όνομα tie-dye.

Αυτή η πολύχρωμη τάση εμφανίστηκε στη μόδα το 1960 και φέτος το καλοκαίρι του 2021 είναι κορυφαία, τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό - αν μάλιστα φορέσεις τη νέα τάση του upside down bikini στο χρώμα αυτό θα είσαι από τις πλέον ενημερωμένες. Θα τη συναντήσετε σε όλα τα χρώματα και αποχρώσεις, από έντονα μπλε, μοβ και κίτρινα neon μέχρι απαλές παστέλ αποχρώσεις. Οπότε δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην την υιοθετήσεις.