6 jumpsuits που θα φοράμε από εδώ και πέρα

Το πιο βολικό κομμάτι της σεζόν... αποκαλύπτει τα μυστικά του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 jumpsuits που θα φοράμε από εδώ και πέρα

Είναι από τα κομμάτια που οι σχεδιαστές εντάσσουν κάθε χρόνο (μαζί με τις τάσεις της σεζόν) στις συλλογές τους, προσθέτοντας κάθε φορά και μια μοντέρνα πινελιά. Το street style τις λατρεύει και οι fashionistas ανά τον κόσμο δεν σταματούν να... ορκίζονται στυλιστικά στο όνομά τους. Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν το must-have item της άνοιξης και του καλοκαιριού, ενώ οι 6 που θα σου δείξω θα γίνουν οι αγαπημένες σου.

Το jumpsuit (αγγλιστί) μπορεί να φαίνεται ευκολοφόρετο ρούχο, ωστόσο δεν είναι. Το κάθε κομμάτι δημιουργείται για να ταιριάζει και σε μία σιλουέτα. Σε γενικές γραμμές κολακεύει τις ψηλόλιγνες κοπέλες αν και με μερικά τρικ μπορείς να κάνεις απόλυτα δικό σου το stylish αυτό ρούχο της νέας σεζόν!

μπεζ ολόσωμη φόρμα street style

Μυστικά & tips

  • Τα μονόχρωμα jumpsuits δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ύψους και εάν προσθέσεις ένα "δυνατό" αξεσουάρ όπως είναι μια ζώνη ή ένα statement κολιέ θα τραβήξεις σίγουρα την προσοχή πάνω σου.
  • Οι φαρδιές ολόσωμες φόρμες είναι ιδανικές για κάθε σιλουέτα. Φρόντισε ωστόσο να έχει ιδιαίτερο μπούστο, για παράδειγμα στράπλες ή βαθύ ντεκολτέ, για να αναδείξεις αυτό το σημείο πάνω σου και να μη νιώθεις σαν... σακί!
  • Τα floral jumpsuits είναι ιδανικά για αδύνατες σιλουέτες. Προσθέτουν πόντους και κόβουν ύψος! Οπότε χρειάζεται προσοχή στην επιλογή. Να θυμάσαι ότι τα μικρά prints κολακεύουν περισσότερο, ενώ τα μεγάλα μπορεί να δείξουν την εικόνα σου κιτς, εάν δεν διαθέτεις τις προδιαγραφές. Φέτος επίλεξε ένα σε κίτρινο καμβά, που είναι το χρώμα της χρονιάς.

Κομμάτι... πασπαρτού

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ευέλικτο ρούχο που θα το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί αν συνδυαστεί σωστά ανάλογα με το στυλ και το ύφος που θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου. Μάλιστα, ανήκει στην κατηγορία των κομματιών που μπορούν να αναβαθμιστούν και να φαίνονται ακριβά, αν ξέρεις φυσικά τους κανόνες!

Επιπλέον έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χαρίσουν ένα casual αλλά και ένα πιο επίσημο αποτέλεσμα χωρίς να το πολυσκεφτείς, αλλάζοντας απλώς παπούτσια (δες τα trendy της άνοιξης) και αξεσουάρ (τα καλύτερα της σεζόν είναι εδώ). Και το σημαντικότερο, αποτελούν μια γρήγορη επιλογή για εκείνες τις στιγμές που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς ένα ολοκληρωμένο look και δυσκολεύεσαι πώς θα σετάρεις τι!

Μία επιπλέον ευκολία που προσφέρουν τα jumpsuits είναι πως ταιριάζουν με διαφορετικά παπούτσια. Με loafers, μπαλαρίνες και sneakers για μια casual εμφάνιση ή με γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules για μια βραδινή έξοδο. Όσο για το πανωφόρι που του ταιριάζει; Μια καμπαρντίνα είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις τις πρώτες σου ανοιξιάτικες βόλτες στην πόλη!

6 must-have ολόσωμες φόρμες

τζιν ολόσωμη φόρμα

Denim, €49,95, Zara

πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα

Πορτοκαλί με cut-outs, €22,99, Bershka

ολόσωμη φόρμα με κουμπιά

Με κουμπιά, €19,95, Celestino

φλοράλ ολόσωμη φόρμα

Floral, €49,99, Η&Μ

ριγέ ολόσωμη φόρμα

Ριγέ, €39,99, Mango

μπεζ ολόσωμη φόρμα με ζώνη

Μπεζ με ζώνη, €39,95, Zara