Flats & Heels: Τα 12 ανοιξιάτικα παπούτσια που χρειαζόμαστε φέτος

Ψηλοτάκουνα και χαμηλά, όπως επιβάλλουν τα spring trends

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Flats & Heels: Τα 12 ανοιξιάτικα παπούτσια που χρειαζόμαστε φέτος

Τα παπούτσια είναι φετίχ, είναι έρωτας, είναι αγάπη, είναι λατρεία... Όχι μόνο για μένα, για όλες μας. Όσα ζευγάρια και να έχουμε στην ντουλάπα μας πάντα θέλουμε κι άλλα, αφού τα ερωτευόμαστε εύκολα, χωρίς πολλές πολλές ερωτήσεις, χωρίς περιστροφές, χωρίς ενδοιασμούς... Κάθε σεζόν περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις νέες τάσεις για να έχουμε μια δικαιολογία βρε αδελφέ να αποκτήσουμε κι άλλα κομμάτια. Η άνοιξη ήρθε, οι μετακινήσεις και τα μαγαζιά ανοίγουν σιγά-σιγά οπότε είμαστε έτοιμες να κάνουμε τις πρώτες μας εξορμήσεις και να διαλέξουμε τα πιο trendy παπούτσια (ήδη ξέρουμε τα trends S/S 2021 στα ρούχα) που θα φοράμε από εδώ και στο εξής.

Οι τάσεις φέτος, όπως και στα ρούχα και στα αξεσουάρ S/S/2021, φέρνουν μπροστά μας πολύ χρώμα, οπότε στρεφόμαστε εκ των πραγμάτων και σε φωτεινά κομμάτια. Φυσικά δεν αγνοούμε τα κλασικά nude, μαύρα και λευκά, που ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα, ενώ δίνουμε έμφαση στα διακοσμητικά στοιχεία, είτε αυτό έχει να κάνει με αλυσίδες, είτε με φιόγκους, είτε με πολλά λουράκια. Μην ξεχάσεις να δεις και τις τσάντες της άνοιξης, να να επιλέξεις το σωστό σετάρισμα!

street style παπούτσια τάσεις

Flats, για άνεση & στυλ

Τα πολυαγαπημένα ίσια παπούτσια είναι αυτά που θα φορέσουμε στις πρώτες μας βόλτες στην πόλη, αφού είναι άνετα και βολικά, ενώ ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στυλ αλλά και τα ρούχα μας. Φέτος παίζουν πολύ τα εξώφτερνα από μαλλί προβάτου, μοιάζουν με slippers, αλλά δεν θυμίζουν ακριβώς παπούτσι! Επιπλέον, τα καπιτονέ, αυτά με αλυσίδες αλλά και τα ring-toe ή τα "γερμανικού-τύπου" πέδιλα (και με την κάλτσα, παρακαλώ!) είναι πρώτη τάση. Τα loafers και οι μπαλαρίνες, τα mules και τα τσόκαρα συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις.

High heels, για έξτρα θηλυκότητα

Τα ψηλοτάκουνα της σεζόν δίνουν έμφαση στο χρώμα, στα εμπριμέ και floral μοτίβα, στα πολλά λουράκια αλλά και στα λεπτεπίλεπτα τακούνια. Σε γενικές γραμμές όσα έχουν στυλ κλέβουν φέτος την καρδιά μας. Τα mules με τακούνι, με βολάν και καπιτονέ υλικό, στα χρώματα των ζαχαρωτών αλλά και σε γήινες αποχρώσεις θα συνοδέψουν όλα τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας looks, ενώ οι πολύ ψηλές πλατφόρμες έρχονται στο προσκήνιο με πολλά λουλούδια και χρώμα που κάνει... μπαμ! Οι κλασικές nude γόβες είναι διαχρονική αξία, σαν αυτές που απογείωσε στο look της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Εμείς διαλέξαμε για σένα τα πρώτα σου 12 trendy ανοιξιάτικα παπούτσια

Flats

λευκά mules

Mules με αλυσίδα, €29,99, Bozikis

μπεζ μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες με διπλό λουράκι, €32, Arte Piedi

μαύρα flats με αλυσίδα

Μαύρα με αλυσίδα, €35, Luigi

camel flats

Camel, €44,95, Marks & Spencer

μπαλαρίνες

Χακί με αλυσίδα, €29,99, Adam's Shoes

slipers με κρόσια

Slipers με κρόσια, €35,95, Zara

Ψηλοτάκουνα

γόβες με prints

Γόβες με prints, Aldo, €100, Adam's Shoes

δίχρωμα mules

Δίχρωμα, €17,60, Arte Piedi

πέδιλα με διάφανο τακούνι

Με διάφανο τακούνι, €29,99, Bozikis

καπιτονέ mules

Καπιτονέ, €24,99, Η&Μ

κίτρινα πέδιλα

Κίτρινα με χοντρό τακούνι, €39,95, Marks & Spencer

μοβ πέδιλα

Ring-toe μοβ, €29,95, Zara