Οι τσάντες της άνοιξης είναι εδώ για σένα

Όσες και να έχεις δεν είναι ποτέ αρκετές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι τσάντες της άνοιξης είναι εδώ για σένα

Κοντές, ψηλές, ξανθές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές, όλες καλές... λέει το λαϊκό άσμα και κάτι τέτοιο ακριβώς συμβαίνει και με τις τσάντες. Όσες και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετές. Ο λόγος προφανής. Απογειώνουν και το πιο απλό σύνολο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν σαν κόσμημα και κάνουν μόνες τους fashion statement.

Κάθε χρόνο βλέπουμε τους σχεδιαστές όχι να παρουσιάζουν κάποια εντελώς καινούργια τάση (αν και συμβαίνει και αυτό όπως με το περίφημο παγούρι, που αποκτά θέση τσάντας και γίνεται must-have της νέας σεζόν) αλλά να παίρνουν τα βασικά σχέδια και να βάζουν μια διαφορετική, πιο trendy πινελιά.

street style κόκκινη τσάντα άνοιξη

Έτσι ο κόσμος της μόδας γεμίζει από τσάντες σε διάφορα χρώματα, υλικά, σχέδια και διακοσμητιοκές λεπτομέρειες, που δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Ο κανόνας εδώ είναι απλός: Φρόντισε να έχεις στην ντουλάπα σου τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια τόσο σε στυλ όσο και σε χρώμα και από εκεί και πε΄ρα κάνε μια επιλογή με κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου ύφος και στυλιστικό χαρακτήρα. Εμείς πάντως σού δείχνουμε τις τσάντες που θα κάνουν θραύση αυτή την άνοιξη για να σπεύσεις στην αγορά, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Extra tip: Μην χρησιμοποιείς ποτέ φθαρμένες τσάντες, γιατί αλλάζουν άρδην όλη την εικόνα σου όσο προσεγμένη κι αν είναι.

Οι τσάντες της άνοιξης

Straw bag

ψάθινη τσάντα στρογγυλή

Στρογγυλή ψάθινη τσάντα, Verde

H ψάθινη τσάντα μεταμορφώνεται και ξεφεύγει από τα πλαίσια της παραλίας, αποτελώντας πλέον ένα κομμάτι που μπορεί να σε κυκλοφορήσει στους δρόμους της πόλης από το πρωί ως το βράδυ.

Smartphone bag

smartphone bag

Smartphone bag από λουστρίνι, Η&Μ, €14,99

Κάνει θραύση σε όλες τις πασαρέλες και είναι η πιο κομψή εκδοχή μιας θήκης κινητού. Επίλεξε μια λουστρίνι με χρυσαφί λεπτομέρειες που θα λειτουργήσει και ως... ιδιαίτερο κολιέ.

Crossbody bag

cross body bag

Στο χρώμα της μέντας, KEM, €68

Κλασική επιλογή, αφού αυτή η... κολόνια κρατάει χρόνια. Φέτος προτίμησε παλ αποχρώσεις και δώσε βάση στα χρώματα των μακαρόν!

Bucket bag

backet bag

Μπεζ, Ted Baker, €170, labriniathens.gr

Σαν μεγάλο "παγούρι", χωράει αρκετά στο εσωτερικό της και επειδή είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, καλά θα κάνεις να επιλέξεις ένα κλασικό χρώμα, όπως το μπεζ, για παράδειγμα, αφού θα την κρατάς για χρόνια.

Chain bag

chain bag

Mini bag με αλυσίδα, Zara, €25,95

Πόσο κομψή και στυλάτη είναι μια τσάντα με αλυσίδα, αφού μπορεί αυτόματα να απογειώσει το καθημερινό σου look αλλά και να κάνει τα σύνολά σου να μοιάζουν ακριβά, όπως κάνουν και άλλα στοιχεία που σου έχω αποκαλύψει. Μπορεί να μην είναι και τόσο χρηστική, αφού χωράει λίγα πράγματα, αλλά κινητό, ποστοφόλι και κραγιόν μπαίνουν άνετα! Θέλεις κάτι άλλο;

Backpack

backpack κόκκινο

Backpack, Carpisa

Βολική τσάντα για όλες τις ώρες της μέρας, αφού αφήνει ελεύθερα τα χέρια σου. Φέτος προτίμησε μία σε έντονο κόκκινο χρώμα για να κάνεις τη διαφορά. Φρόντισε να έχει πολλές εξωτερικές τσέπες για έξτρα χωρητικότητα.