Το νέο fashion item που κατέκλυσε τις πασαρέλες

Είναι χρηστικό και πολύ στυλάτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νέο fashion item που κατέκλυσε τις πασαρέλες

Τσάντες, γυαλιά ηλίου, ζώνες, κοσμήματα, παπούτσια - όλα αυτά είναι τα αγαπημένα αξεσουάρ που προσθέτει μια στυλάτη γυναίκα στο look της για να ξεχωρίσει. Σωστά! Όμως οι σχεδιαστές γίνονται λίγο πιο δημιουργικοί φέτος και δεν παρουσιάζουν στις πασαρέλες μόνο τα κλασικά και διαχρονικά αντικείμενα μόδας που θα μας μεταμορφώσουν την εμφάνιση. Πάνε την έμπνευσή τους ένα βήμα παραπέρα και μεταμορφώνουν το παγούρι ή το μπουκάλι του νερού σε τάση της σεζόν S/S 2021.

Οι Fendi, Marine Serre, Alyx και Givenchy συγκαταλέγονται μεταξύ των fashion designers που μεταμόρφωσαν το κλασικό μπουκάλι, το έντυσαν με ύφασμα ή λογότυπα και το κρέμασαν σε τσάντες ή το άφησαν και... μόνο του για να κάνει τη δική του προσωπική δήλωση μόδας.

Fendi τσάντα με παγούρι

Στόχος, η προστασία του περιβάλλοντος

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, ήρθε η ώρα να πείτε "όχι" στα πλαστικά και να επιλέξετε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι νερό, βάζοντας έτσι το δικό σας λιθαράκι στην προσπάθεις της προστασίας του περιβάλλοντος από τα πολλά πλαστικά απορρίμματα που "πνίγουν" τον πλανήτη. Κι αν το κάνετε αυτό, γιατί να μην περάσετε και στο επόμενο επίπεδο, επιλέγοντας μία από τις προτάσεις των σχεδιαστών από ανοξείδωτο ατσάλι; Ναι ένα παγούρι μεταλλικό αποτελεί αντικείμενο μόδας και μεγάλη τάση της σεζόν (θυμήσου τις 5 βασικές τάσεις S/S 2021).

Εάν έχετε ήδη ένα παγούρι που σας αρέσει και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε, σκεφτείτε έναν εύκολο και κομψό τρόπο για να το μεταμορφώσετε σε trendy fashion item με τη βοήθεια των... Burberry, Fendi, Balenciaga (φωτό κάτω), Acne Studios ή Jacquemus. Τι κάνουν οι διάσημοι αυτοί fashion designers και μας εκπλήσσουν;

Balenciaga μεταλλικό παγούρι σε δερμάτινη θήκη

Έχουν σχεδιάσει crossbody τσάντες για να βάλετε μέσα το μπουκάλι σας - και εσείς δεν θα είστε ποτέ χωρίς αυτό. Φαίνεται ότι το μήνυμα πλέον είναι σαφές: Η ενυδάτωση είναι το απαραίτητο αξεσουάρ αυτής της σεζόν.

Πώς θα το αξιοποιήσετε

Σας φαίνεται λίγο περίεργο να κουβαλάτε μαζί ένα παγούρι μέσα σε μια θήκη; Κι όμως αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά στο look και θα σας χρίσει... ως μια πλήρως ενημερωμένη fashionista. Θυμηθείτε άλλωστε την τάση φέτος που μεταμορφώνει τις θήκες των κινητών σε αξεσουάρ μόδας, για να δείτε πως η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι αυτά τα δύο στοιχεία που δημιουργούν κάθε χρόνο τις νέες τάσεις.

Balenciaga water bottle bags

Το στυλ είναι έμφυτο, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν θα το καλλιεργήσουμε, δεν θα το ανυψώσουμε, δεν θα βάλουμε τις trendy πινελιές για να το αναδείξουμε όπως του αξίζει. Να ξέρετε πως, ειδικά φέτος με την πανδημία και τον κορονοϊό, το εν λόγω παγούρι γίνεται ανάρπαστο (είναι δεν είναι κάποιο διάσημο brand) καθώς η ποδηλασία αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες δραστηριότητες στη φύση. Τι σημαίνει αυτό; Το παγούρι είναι απαραίτητο! Και το σημαντικότερο; Είναι ένα αντικείμενο που θα κάνει εύκολα το outfit σου να φαίνεται ακριβό!