5+1 μυστικά για να δείχνουν τα outfits σου πιο ακριβά

Προσθέτοντας μια μικρή λεπτομέρεια θα αναβαθμίσεις εύκολα τα looks σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 μυστικά για να δείχνουν τα outfits σου πιο ακριβά

Πόσες φορές, αλήθεια, δεν έχεις χαζέψει όλα αυτά τα brands και τους διάσημους designers πίσω από αυτά, κομμάτια που είναι πανάκριβα για να αποκτήσεις για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου. Καλά, λοιπόν, τα haute couture ρούχα και αξεσουάρ, καλά τα λογότυπα όμως δεν είναι φυσικά για όλα τα βαλάντια και βέβαια αποκτώντας ένα, ποτέ δεν είναι αρκετό, αφού δεν θα το φοράς διαρκώς... Είπαμε, θέλεις έναν τρόπο για να φαίνοται τα outfits σου ακριβά και στυλάτα παράλληλα.

Μην σκεφτείς λεπτό πως επειδή δεν μπορείς να αποκτήσεις κάποιο brand, σε ρούχο, τσάντα, αξεσουάρ ή παπούτσι, δεν θα πετύχεις ένα μοδάτο και όμορφο σύνολο. Εγώ θα σου αποκαλύψω 6 τρόπους για να μεταμορφώσεις τα looks σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και να τα κάνεις να φαίνονται... upper classάτα! Δες όμως και εδώ τις 5 βασικές τάσεις της άνοιξης για να πάρεις πολλές ιδέες.

6 tips για να αναβαθμίσεις τα σύνολά σου

Ιδιαίτερα τσαντάκια

Τσαντάκια με ιδιαίτερο σχέδιο

Μπορείς να βρεις άπειρα στην αγορά και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι ακριβά. Αυτό που πρέπει αυστηρά να έχουν είναι μια ιδιαίτερη πινελιά για να μπορέσουν να μεταμορφώσουν αυτόματα την εμφάνισή σου. Μπορείς εδώ να παίξεις με το χρώμα, με το στυλ, με το σχέδιο ή με τα διακοσμητικά στοιχεία και να τα αφήσεις στη συνέχεια να κάνουν τη δουλειά τους. Να ξέρεις ότι και το πιο απλό look θα αλλάξει αμέσως εμφάνιση και θα φανεί πολύ ξεχωριστό. Όπως ακριβώς θέλεις...

Κλασικό αντρικό κοστούμι

Κλασικό αντρικό κοστούμι

Πρέπει να έχεις ένα κομμάτι τουλάχιστον στην ντουλάπα σου. Το χρώμα και το σχέδιο είναι δική σου επιλογή, ανάλογα τι σου πηγαίνει περισσότερο. Φρόντισε το ύφασμα να είναι καλό για να μπορεί το κοστούμι να κάνει fashion statement από μόνο του. Φέτος να ξέρεις τα ριγέ είναι must, όπως και αυτά σε έντονα χρώματα. Τσέκαρε το ροζ, που κερδίζει τις εντυπώσεις φέτος την άνοιξη.

In fashion γυαλιά

Cat-eye γυαλιά από ταρταρούγα

Ένα από τα βασικά μας αξεσουάρ και φυσικά ποτέ ένα ζευγάρι γυαλιά δεν είναι αρκετό. προτίμησε ένα που θα ξεχωρίζει στην εμφάνισή σου, για να μπορέσει να απογειώσει και το πιο απλό σου σύνολο. Αυτά που εύκολα λειτουργούν σαν κομμάτια passepartout είναι τα κοκάλινα, από πολύχρωμη ταρταρούγα, για παράδειγμα, που πάιζει πολύ φέτος, τα έντονα χρώματα αλλά και τα πρωτότυπα σχέδια, όπως ένα cat-eye.

Trendy ζώνη

Φαρδιά ζώνη τύπου κορσέ

Ξέρω δεν είναι από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ και συνήθως έχεις τις βασικές ζώνες στο συρτάρι σου. Ωστόσο, γνωρίζεις πολύ καλά πως είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι που μπορεί να αναδείξει ένα παντελόνι αλλά και να δημιουργήσει μια κομψή σιλουέτα με το πανωφόρι ή το σακάκι σου. Επίλεξε ένα κομμάτι ξεχωριστό, όχι τόσο σε χρώμα (για να μπορείς να την ταιριάζεις με πολλά ρούχα) όσο σε σχέδιο. Φέτος κάνω focus σε μια τύπου κορσέ.

Printed hat

Καπέλο με animal prints

Τι ωραία εμφάνιση μπορείς να δημιουργήσεις με ένα καπέλο! Είναι στυλάτο, σικάτο και υπέρκομψο και όπου κι αν το προσθέσεις θα κάνει σίγουρα δήλωση μόδας. Από το πιο απλό σου σύνολο μέχρι το πιο περίπλοκο, το καπέλο θα αναβαθμίσει το look και θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου. Καθαρά γυναικεία υπόθεση σε όλα τα σχέδια και τα χρώματα, θα σου έλεγα να ποντάρεις σε ένα animal printed αρκετά μεγάλο σε μέγεθος.

Εμπριμέ μαντίλι

Εμπριμέ μαντίλι

Αν θυμάσαι τις πάλαι ποτέ κομψές σταρ του Χόλιγουντ και τις σέξι εμφανίσεις τους, τότε ξέρεις καλά πως το μαντίλι έπαιξε πολύ τις δεκαετίες '50-'60. Επειδή το ρετρό επανέρχεται δυναμικά και η μόδα παλαιότερων δεκαετιών κάνει focus στο σήμερα, ένα εμπριμέ μαντίλι θα το ευχαριστηθείς πολύ. Προτίμησε ένα μεταξωτό για να το έχεις περισσότερα χρόνια και φυσικά θα το φορέσεις δεμένο στο κεφάλι σου, πάνω από το καπέλο σου, ως ζώνη αλλά και στον λαιμό σου. Εύκολα αναβαθμίζει κάθε απλό look...