New bikini trend: Φόρεσε ανάποδα το μαγιό σου!

Μια σούπερ σέξι και in fashion επιλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
New bikini trend: Φόρεσε ανάποδα το μαγιό σου!

Όταν αρκετά μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner, ξεκινώντας από την Kendall και ακολουθώντας οι Kylie και Kourtney, άρχισαν να φοράνε τα top από τα μαγιό τους ανάποδα το περασμένο καλοκαίρι, η ιδέα εξαπλώθηκε ταχύτατα και στην πορείς είδαμε πολλές να υιοθετούν την εν λόγω τάση.

Έτσι και φέτος, μόλις ο καιρός ζέστανε, είδαμε στο Instagram τόσο διάσημες όσο και influencers να φοράνε το πάνω μέρος του μαγιό τους ανάποδα, δένοντας με τον πιο σέξι τρόπο τα κορδόνια του γύρω από το σώμα τους. Όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάμε για ένα trend στα μαγιό (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) που πρέπει να σπεύσεις στην αγορά για να το αποκτήσεις, αφού μπορείς μόνη σου να το δημιουργήσεις, βάζοντας ανάποδα το τριγωνάκι!

kardashian με κόκκινο μαγιό

Τα υπέρ και τα κατά της τάσης

Πέρα από το πρωτότυπο της υπόθεσης πάντως, επειδή εγώ θέλω να λέω τα υπέρ και τα κατά μιας τάσης, δεν ξέρω κατά πόσο είναι πρακτικό αυτό το μαγιό, ειδικά εάν θέλεις να κάνεις κολύμπι ή και τα αγαπημένα σου σπορ στην παραλία.

Περισσότερο προκρίνεται ως μια σούπερ σέξι επιλογή, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα (δες εδώ τα μυστικά και tips της Jennifer Lopez για να είσαι σούπερ trendy και sexy μέσα στο μαγιό σου), αλλά και ένας τρόπος για να νιώσεις αισθησιακή και άκρως θηλυκή.

Bieber με φλοράλ μαγιό

Να πούμε εδώ και το θετικό, αυτό το τυπικό ανάποδο στυλ είναι πιο σταθερό σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο στυλ (το στράπλες, για παράδειγμα), διατηρώντας το στήθος καλύτερα στη θέση του λόγω του δεσίματος. Και φυσικά, για να είμαστε και ακόμα περισσότερο ειλικρινείς, εάν διαθέτεις ένα αξιοπρεπές μπούστο, γιατί να μην το αφήσεις σε κοινή θέα;

πλεκτό μπικίνι ανάποδα φορεμένο

Το επόμενο σημείο που θα σταθώ φυσικά και είναι το μαύρισμα. Με το εν λόγω μαγιό θα κάνεις πολλά σημάδια που δεν θα σου αρέσουν, αφού τα δεσίματα από τα κορδόνια δεν αφήνουν περιθώριο επιλογής. Οπότε, εάν το επιλέξεις για φέτος το καλοκαίρι, προτίμησε να μην το φοράς για πολλή ώρα, αλλά να το αλλάζεις με ένα που δεν θα σου αφήνει σημάδια.