Τα μαγιό του καλοκαιριού που θα φοράς όλη μέρα!

Με την σκέψη μας στη θάλασσα και στις διακοπές, θέλουμε να είμαστε trendy

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα μαγιό του καλοκαιριού που θα φοράς όλη μέρα!

Θέλεις να μάθεις τις τάσεις ή απλώς σκέφτεσαι να αγοράσεις καινούριο μαγιό; «Και τα δύο», θα μου πεις. Δες, λοιπόν, ποιο σχέδιο ή print θα έχει φέτος την τιμητική του στην παραλία και διάλεξε το μπικίνι ή το ολόσωμο που θα σε περπατήσει πάνω στην άμμο με στυλ!

Γιατί η γοητεία και η κομψότητα είναι στο DNA σου έτσι ή αλλιώς... Κράτα σημείωση: Τα ολόσωμα αποκτούν λιγότερο σεμνό χαρακτήρα, με έντονα κοψίματα στην πλάτη και στην κοιλιά ή sexy cut-outs σε όλο τον κορμό, ενώ το βαθύ V ντεκολτέ είναι must. Σκέψου ότι θα τα φορέσεις και με τα στυλάτα σορτσάκια σου! Για τα μπικίνι που αγαπάς, φέρε στο μυαλό σου το high-cut βρακάκι τύπου Baywatch, που αναδεικνύει το πόδι.

Animal printed

animal prints μαγιό

To αγαπημένο print του χειμώνα και της άνοιξης τώρα πάει... παραλία και ντύνει με τα άγρια ένστικτά του και τα μαγιό! Το ολόσωμο θα το φορέσεις και με το jean σορτσάκι σου ή μέσα από ένα ανδρόγυνο κοστούμι σε φωτεινό χρώμα.

High-cut bottoms

μπικίνι

Τα μαγιό που έχουν ψηλό κόψιμο στο πόδι θα σου θυμίσουν την Pamela Anderson, μέλος της ομάδας του «Baywatch», όπερ σημαίνει μια σούπερ sexy εικόνα και για σένα στην παραλία. Κολακεύουν κάθε σιλουέτα και, αν δεν έχεις κοιλίτσα, θα σε δείξουν... μοντέλο!

Floral

φλοράλ μαγιό

Κλασική αξία, το print αυτό... ανθίζει κάθε καλοκαίρι στα μαγιό. Φέτος παίζουν πολύ τα exotic prints, τα μεγάλα φύλλα αλλά και τα oversized λουλούδια. Βέβαια, τα μικροσκοπικά μπικίνι με λεπτεπίλεπτα λουλουδάκια αποτελούν διαχρονική αξία.

High-waisted

ψηλόμεσο μαγιό

Τα ψηλόμεσα σλιπ της δεκαετίας του ’80 και ’90 θα φορεθούν κυρίως στην απλή και μονόχρωμη μορφή τους, ενώ δεν θα λείψουν και τα πιο περίτεχνα σχέδια, διακοσμημέ - να με βολάν, κορδόνια ή ζώνες.

Nude

nude μαγιό

Οι γήινες αποχρώσεις της άμμου ταιριάζουν ιδανικά στο καλοκαίρι – πρωτίστως σε αυτό του 2019. Κάνουν κοντράστ με το μαύρισμά σου και είναι πολύ sexy, ενώ θα απογειωθούν εάν τα βάλεις με χρυσαφί αξεσουάρ.

Με μανίκια

μαγιό με μανίκια

Σκέφτηκες ποτέ sporty ολόσωμα κομμάτια που καλύπτουν τα χέρια σου; Τα μαγιό αυτά κολακεύουν περισσότερο τα μπράτσα και βοηθούν πολύ στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ εύκολα φοριούνται και σαν top μέσα από ένα jumpsuit.

Stripes

ριγέ μαγιό

Πάντα θα βρίσκεις ένα ριγέ μαγιό στην τσάντα της παραλίας σου (η raffia bag είναι μεγάλη τάση το καλοκαίρι), αφού αποτελεί safe επιλογή. Το καλοκαίρι θα συνδυάσεις stripes και floral, για ένα update look, ενώ η προτίμηση της φαρδιάς ή λεπτής εκδοχής στη ρίγα είναι προσωπική υπόθεση.

Ruffles

μαγιό με βολάν

Ρομαντικά και παιχνιδιάρικα, τα βολάν διακοσμούν τα μαγιό στο κάτω μέρος του μπικίνι, ενώ «παίζουν» πολύ και στα top, θυμίζοντας περισσότερο off-shoulder μπλούζα παρά σουτιέν.

Styling your beach look Ένα μαγιό είναι λίγο, πολύ λίγο για να βγεις με... στυλιστική αξιοπρέπεια στην παραλία. Τι σημαίνει αυτό; Είμαστε υπέρ μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης στη θάλασσα. Δηλαδή, με μεγάλο ψάθινο καπέλο, rafia bag, 60s γυαλιά ηλίου, ζώνη (δες τα αξεσουάρ της σεζόν και θα καταλάβεις), μακριές εμπριμέ τουνίκ και τιρμπάν θα κάνεις φέτος τις πιο chic διακοπές σου