6 σορτσάκια Zara που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξέρεις ποιο στυλ ταιριάζει στον σωματότυπό σου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 σορτσάκια Zara που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Μόλις ζεστάνει ο καιρός το σορτς είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε να φορέσουμε και φυσικά δεν το αποχωριζόμαστε μέχρι το φθινόπωρο - ίσως και παραπάνω! Το πολυαγαπημένο Zara έχει όλες τις τάσεις της μόδας να μας δείξει και εμείς διαλέξαμε τα 6 πιο... στυλάτα για να σου προτείνουμε. Στενά, φαρδιά, κοντά ή μακριά, μονόχρωμα ή εμπριμέ, όλα μπορούν να ενταχθούν στις επιλογές μας, ανάλογα με το στυλ και τον σωματότυπό μας.

Να θυμάσαι ότι φέτος τα σορτσάκια κονταίνουν αρκετά και γίνονται πολύ sexy, ενώ το αντίπαλον... δέος, η βερμούδα ξεχωρίζει κυρίως σε denim κομμάτια αλλά και λινά. Δες πόσο όμορφα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιούργησε ένα sexy look με σορτσάκι. Όσον αφορά στα χρώματα, τα παλ ξεχωρίζουν, όλες οι τάσεις S/S 2021, τα μπεζ μάς κλείνουν το μάτι, ενώ τα εμπριμέ μπαίνουν κι αυτά δυναμικά στο παιχνίδι. Έχε κατά νου και τους κανόνες του color blocking, γιατί μπορείς να παίξεις άφοβα!

κίτρινο αθλητικό σορτς

Choose the best

Δεν ξέρεις ποιο σορτς σου πηγαίνει και πανικοβάλλεσαι; Κανένα πρόβλημα. Δες τι θα φορέσεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου και βγες με αυτοπεποίηθη να κάνεις τις πρώτες στυλάτες σου βόλτες στους δρόμους της πόλης.

Σωλήνας

Επίλεξε το σορτσάκι που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις καμπύλες. Ιδανικό ένα με ζώνη στη μέση ή μπροστινές τσέπες, όπως και ένα σε Α γραμμή.

Οβάλ

Ασχέτως με το μήκος του σορτς, προτίμησε ένα που δεν θα είναι εφαρμοστό στα πόδια. Σε καμία περίπτωση μη φορέσεις "καυτό" αθλητικό.

Αχλάδι

Επειδή το κάτω μέρος του σώματός σου είναι πιο γεμάτο, ιδανικά διάλεξε ένα ψηλόμεσο σορτς και τράβηξε την προσοχή στο επάνω μέρος με ένα εντυπωσιακό cut-out top.

Κλεψύδρα

Λόγω της ισορροπίας στις αναλογίες σου σού πάνε όλα τα σχέδια. Αν θέλεις να δείχνουν τα πόδια σου μακρύτερα και λεπτότερα, διάλεξε ένα κομμάτι σε Α γραμμή.

Μήλο

Τρεις τύποι σού ταιριάζουν: Τα πολύ κοντά, που θα αναδείξουν τα λεπτά σου πόδια, τα ψηλόμεσα που θα κρύψουν την κοιλίτσα σου και αυτά που έχουντσέπες πίσω και θα δώσουν όγκο στα οπίσθιά σου.

τζιν βερμούδα

Extra style tips

  • Αν βάλεις στενό, ίσιο σορτσάκι, εξισορρόπησε το σύνολο με ένα μπλουζάκι σε Α γραμμή.
  • Απόφυγε τα μποτάκια μέχρι το γόνατο γιατί θα φανούν τα πόδια σου κοντά.
  • Το ψηλόμεσο σχέδιο είναι ιδανικό για γυναίκες με ψηλό κορμό, καθώς θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως είναι κοντύτερες.
  • Αν έχεις πλούσια οπίσθια απόφυγε τις έντονα διακοσμημένες πίσω τσέπες.
  • Μην το παρακάνεις με ένα καυτό και πολύ κοντό σορτς, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κιτς - έχεις δεν έχεις ιδανικές αναλογίες!

ροζ βερμούδα

Τα σορτσάκια που διαλέξαμε

μοβ σορτς

Ριγέ αθλητικό με λάστιχο, €17,95

τζιν κοντό σορτς

Ανοιχτόχρωμο τζιν, €19,95

tie dye τζιν βερμούδα

Ξεβαμμένη denim βερμούδα, €22,95

εμπριμέ σορτς

Εμπριμέ κοντό σορτς, €22,95

σορτς σε Α γραμμή

Σορτσάκι σε Α γραμμή, €22,95

χακί σορτς

Χακί βερμούδα με ζώνη, €39,95